Ultrabalaton 2020

Az NN Ultrabalaton egy újabb teszt állomás volt az amino sportgélünk életében.

Ott voltunk veletek 3 napon át, és szépen visszaigazolódott, hogy mennyire megérte! Adtunk és nagyon sokat kaptunk! A visszajelzések kiemelten fontosak nekünk, ezért is megyünk veletek!

Több mint 250 adag For Champions Before gélt használtak el a futók, és egybehangzóan szerették az illatát, az állagát, de ami a legfontosabb, a finom meleg bizsergést az izmoknál, a hatását! Sokan kerestek fel minket a sok lefutott kilométer után is, hogy beszámolhassanak a tapasztalataikról. A visszajelzések alapján, többen 10-12 órán át is érezték a Before gél támogató hatását!

Ez úton is köszönjük, hogy visszajöttetek ekkora táv lefutása után és beszámoltatok a tapasztalataitokról., valamint, hogy kipróbáltátok az Aftert is!

Megérte nekünk ébren maradni, a hidegben és esőben is szurkolni nektek és várni a befutókat!

Az Ultrabalaton egy egyedülálló ultra verseny, elismert, fantasztikusan megszervezett esemény. Az alapítók 2007-ben egy 200 kilométer feletti ultrafutó versenyt álmodtak meg, a résztvevők létszáma akkor összesen 200 fő volt. Ehhez a maroknyi csapathoz évről évre egyre többen csatlakoztak, így 2019-re az indulók száma már meghaladta a 13 ezret. A verseny 2020-ban 14. születésnapját ünnepeli. A Balatont megkerülő egykörös NN Ultrabalaton Közép-Európa leghosszabb futóversenye, amelyet egyéniben, váltóban, futva vagy bringával teljesíthetnek a résztvevők.

 

 

Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból