Szabó Sigfrid Géniusz és Príma díjas feltaláló 100 éves receptje alapján készült termékek 17 féle aminosavval
Akció!

Sportkrém – CHAMPIONS csomag + Ajándék törölköző

16 200 Ft

Újévkor megfogadtad, hogy most márpedig formába lendülsz, és úgy fogsz edzeni mint még soha, hogy nyárra eléred a bomba formát, az álom alakot? Akkor ez a sportkrém csomag a segítségedre lesz hogy elérd a céljaidat!

9 készleten

Használati utasítás

Bemelegítő gél - FOR CHAMPIONS:
Sportolás vagy egyéb fokozott fizikai terhelés előtt minimum 15-20 perccel a kezelendő bőrfelületen vékonyan, körkörös mozdulatokkal eloszlatva vagy bemasszírozva. A használatot követően alapos kézmosás ajánlott!

Hűsítő gél - FOR CHAMPIONS:
Sportolást vagy egyéb fokozott fizikai megterhelést követően az érintett területen szükség szerinti mennyiségben körkörös mozdulatokkal eloszlatva, vagy bemasszírozva. Napi 1-3 alkalommal alkalmazható.

Termékadatok
Életkor

, , ,

Kiszerelés

150 ml

Terméktípusok

, , ,

Összetevők

Bemelegítő gél - FOR CHAMPIONS:
Whey, alcohol, vitis vinifera leaf extrac, citrus aurantifolia oil, aqua, caffeine, juniperus virginiana wood oil, piper nigrum fruit oil, xanthan gum, cymbopogon flexuosus oil, capsicum frutescens fruit extract, citrus limn juice, potassium alum, agrimonia eupaturia extract, hypericum performation flower/leaf/stem extract, thymus vulgarisms flower/leaf/stem extract

Hűsítő gél - FOR CHAMPIONS:
Whey, Alcohol, vitis vinifera leaf extrac, aqua, citrus aurantifolia oil, xanthan gum, caffeine, menthol, Camphor, potassium alum, citrus limn juice,  juniperus virginiana wood oil, agrimonia eupaturia extract, hypericum performation flower/leaf/stem extract, thymus vulgarisms flower/leaf/stem extract

Figyelmeztetések

Bemelegítő gél - FOR CHAMPIONS:
A gél használata után mosson kezet! Szembe, nyálkahártyára, sérült bőrfelületre ne kerüljön!
Kerülendő: használata bármelyik összetevőre érzékeny egyéneknél, kisgyermekeknél, várandósság első harmadában, továbbá egyidejűleg egész testfelületre való alkalmazása. Az alkalmazás során helyi bőrvörösség és égő érzés alakul ki! Tusolást követően a fokozott hőérzetnek 10-15 perc elteltével enyhülnie kell. Amennyiben a használata közben bármiféle problémát észlel, hagyja abba a termék használatát és forduljon szakorvoshoz! Külsőleg! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Hűsítő gél - FOR CHAMPIONS:
A gél használata után mosson kezet! Szembe, nyálkahártyára, sérült bőrfelületre ne kerüljön! Kerülendő: használata mentolra, kámforra vagy bármelyik összetevőre érzékeny egyéneknél, kisgyermekeknél, várandósság és szoptatás alatt, epilepszia esetén, továbbá egyidejűleg egész testfelületre való alkalmazása. Amennyiben a használata közben bármiféle problémát észlel, hagyja abba a termék használatát és forduljon szakorvoshoz! Külsőleg! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Megfogadtad, hogy most márpedig formába lendülsz, és úgy fogsz edzeni mint még soha, hogy eléred a bomba formát, az álom alakot?

Nehézséget okoz az izomláz, szeretnél egy kis pluszt az edzéseidhez? Akkor ezt a sportkrém csomagot neked raktuk össze! Ráadásul még egy ajándék sport törölközővel is kedveskedünk neked, amit nyugodtan tudsz használni az edzőteremben!

 

A csomagban a sport törölközőn kívül kétféle gélt találsz:

Sport gél csomag + ajándék törölköző

Sportkrém – CHAMPIONS csomag  ajándék törölközővel

Bemelegítő gél

Ez egy bemelegítő gél, amit a könnyű használat érdekében gél formában fejlesztettünk ki. Bemelegítés előtt 10-20 perccel érdemes használni. Felszívódás után érezni lehet egy kis égető érzést, ami a vérkeringés serkentése miatt tapasztalható, egyénenként változó intenzitással. Ez a gél az aminosav tartalma miatt egy plusz löketet ad az edzéshez, elkerülhetőek vele a hullámvölgyek, valamint nagyban segíti az izmok és izületek bemelegítését.

Hűsítő gél

Ezt edzés után szoktuk javasolni, zuhanyzás után alkalmazzuk a terméket. Azonnal érezni lehet a gél hűsítő hatását. A gél formulának köszönhetően könnyen alkalmazható, nem hagy ragacsos érzetet így nem okoz majd problémát, hogy felöltözz. Kiválóan alkalmazható masszázshoz is, izomlazításhoz. A benne található aminosavak egyből eljutnak az izmokhoz és tudnak hasznosulni, segíti a megterhelés utáni regenerációt!

FOR CHAMPIONS Bemelegítő és Hűsítő sportgél egymásra építkezik. Az izomzat támogatása, regenerálása a kettő gél együttes használatával a legkedvezőbb.

 

Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból