Maximalista Arctisztítás

13 000 Ft

A rosszul tisztított arcbőr mind a gyulladásokat, mind a száraz bőr hámlását is eredményezheti.

Elfogyott

Használati utasítás

Használd reggel és este, hogy bőröd kíméletesen szabaduljon meg a szennyeződésektől!

Első lépésként használd a KÖNNYED ÉRINTÉS arclemosó tejet, hogy fényvédőt, sminket és egyéb szennyeződéseket lemosd.

Második lépés a KALAND  habzó lemosó, mely a felületi szennyeződéseket távolítja el.

Termékadatok
Összetevők

HERBAL KALAND ÖSSZETEVŐK: WHEY, AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, GLYCERYL OLEATE, MALVA SYLVESTRIS FLOWER EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, SODIUM CHLORIDE, LAURYL GLUCOSIDE, CITRUS LIMON JUICE, POTASSIUM ALUM, SALICYLIC ACID, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE , SORBIC ACID, AGRIMONIA EUPATORIA EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, THYMUS VULGARIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT

HERBAL KÖNNYED ÉRINTÉS ÖSSZETEVŐK: WHEY, ORYZA SATIVA BRAN OIL, AQUA, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DECYL GLUCOSIDE, SUCROSE LAURATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, XANTHAN GUM, BENZYL ALCOHOL, SODIUM CHLORIDE, LAURYL GLUCOSIDE, CITRUS LIMON JUICE, POTASSIUM ALUM, SALICYLIC ACID, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE, SORBIC ACID, AGRIMONIA EUPATORIA EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, THYMUS VULGARIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT

Figyelmeztetések

Amennyiben a használata közben bármiféle problémát észlel, hagyja abba a termék használatát és fordulj szakorvoshoz! Gyermekek elől elzárandó! Tárolás: szobahőmérsékleten.

Leírás

Mi a kettő lépéses arctisztításban hiszünk. Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy egyik lemosás nem helyettesíti a másikat, hiszen a szennyeződések típusa is különböző.

A KÖNNYED ÉRINTÉS arclemosó tejjel a sminktől, faggyútól és makacsabb szennyeződésektől szabadulunk meg. Nem szárítja a bőrt, gyengéd állagának köszönhetően nem okoz hámsérülést. A Könnyed érintés finom, kíméletes és lágyító sminklemosó tej. Kíméletesen távolítja el a vízálló sminket és a nap folyamán a bőrre kerülő szennyeződéseket.

Nem tartalmaz semmilyen irritatív összetevőt (parabének, szulfátok, agresszív tenzidek, parfümök, allergének stb), csak a természet adta összetevőket.

Ezt követően érdemes alkalmazni a HERBAL KALAND  habzó lemosót, mely a finom felületi szennyeződéseket távolítja el. A termék habzását a kiemelkedő tisztaságú kókusztenzid biztosítja. A habzó lemosó használata tökéletes tisztítást biztosít önmagában is a reggeli arctisztításkor és azokon a napokon, mikor nem használunk fényvédőt vagy sminktermékeket.

Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból