Szabó Sigfrid Géniusz és Príma díjas feltaláló 100 éves receptje alapján készült termékek 17 féle aminosavval

Hámlasztó arcmaszk – Herbal

10 490 Ft

Legnagyobb támogatást a frissülésre vágyó, elöregedett, fakó, problémás arcbőrnek nyújtja. Enyhén hámlasztó hatású és serkenti a bőr megújulását, miközben az simább és derűsebb lesz tőle.

8 készleten

Használati utasítás

A gél használható naponta vagy hetente 2-3 -szor, a bőr tolerancia szintjétől függően. Bőrre vitelkor, apró bizsergés érezhető. Kb. 10 perccel bőrre vitel után töröljük le a maszkot vizes kozmetikai lapocskával vagy öblítsük le langyos vízzel.

Termékadatok
Bőrtípusok

Normál bőr, Pattanásos bőr, Száraz bőr, Zsíros bőr

Életkor

, , ,

Kiszerelés

50 ml

Összetevők

, , , ,

Terméktípusok

, , ,

Összetevők

ÖSSZETEVŐK: WHEY, TILIA VULGARIS FLOWERWATER, AQUA, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, XANTHAN GUM, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PANTHENOL,TOCOPHEROL, SACCHARUM OFFICINARUM EXTRACT, PARFUM, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER POWDER, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT, ACER SACCHARUM EXTRACT, CITRUSLIMON JUICE, POTASSIUM ALUM, AGRIMONIA EUPATORIA EXTRACT, HYPERICUM PERFORATUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, THYMUS VULGARIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT

 

Figyelmeztetések

Amennyiben a használata közben bármiféle problémát észlel, hagyja abba a termék használatát és forduljon szakorvoshoz! Szembe kerülés esetén bő vízzel öblítse ki.  Gyermekek elől elzárandó! Tárolás: szobahőmérsékleten.

A hámlasztó arcmaszk bármilyen típusú bőrre megfelelő, de a legnagyobb támogatást a frissülésre vágyó, elöregedett, fakó, problémás arcbőrnek nyújtja. Hámlasztó arcmaszk a megújulni vágyóknak, mindemellett serkenti a bőr megújulását, miközben az simább és derűsebb lesz tőle.

Az AHA rövidítés (Alpha Hydroxy Acides) az alfa-hidroxi savakat jelöli. Ezek főként gyümölcscukor származékok. A főbb gyümölcssavak: tejsav, almasav, glikolsav, citromsav és borkősav.

A legismertebb a tejsav és a glikolsav, melyek különlegesen jó a bőrbehatoló képességük miatt és hámlasztó hatásukért folyamatosan felhasznált hatóanyagok.

Ezek a hámlasztó maszkok fiatalítják a bőrt, visszaadják az arc ragyogását, eltüntetik a felületi egyenetlenségeket, halványítják a pigmentfoltokat, mérsékelik a ráncok mélységét, segítséget nyújtanak a zsíros és problémás bőr számára.

A gyümölcssavak elősegítik a sejtmegújulást, de azonos mértékben ismert a rugalmasságnövelő és kollagén képződést ösztönző hatásuk is.

Még egy jelentős tulajdonsága az AHA savaknak az, hogy hozzájárulnak az UV sugarak káros hatásainak semlegesítéséhez is.

Különböző kutatások rámutatnak, hogy az AHA savak hosszútávú, rendszeres használatával (4-6 hónap) elősegítjük a finom, apró ráncok eltűnését, tompítják a mélyebb ráncokat és kivilágosítják a hiperpigmentált területeket.

(3% AHA Gyümölcssavtartalom: tejsav(~30%), glikolsav(~15%), citromsav(~4%), almasav(<1%) és borkősav(<1%))

Egyes érzékenyebb bőrűek nem jól bírják az AHA gyümölcssavat. Ajánlott a hámlasztó maszk használata előtt egy tolerancia tesztet végezni.

A hibiszkuszvirág öregedésgátló elemeket tartalmaz, antioxidansokban, polifenolokban, AHA savakban (hibiszkuszsav, citromsav, almasav) gazdag,  melyek jótékony hatást fejtenek ki bármely típusú bőr javára.

Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból