25.000 Ft fölötti vásárlás felett ajándék arctörlőt rejtünk a csomagodba!

Száraz bőr ápolása

Száraz bőr ápolása

Hogyan ápoljuk a száraz bőrt – a bőrszárazság kezelés lépései

A száraz bőr nagyon kellemetlen jelenség. Feszül, viszket, érdes tapintású és van hogy fájdalommal jár. Gyakran belső probléma az okozója, ezt néhány orvosi vizsgálattal ki lehet deríteni. Ha nem betegség az okozója, akkor az életvitelünket kell megvizsgálni, valamint a kozmetikumokat amiket használunk. A nem megfelelő bőrápolás valamint a túltisztítás is bőrszárazságot okozhat.

Száraz bőr ápolása télen

A tél a száraz bőr birodalma. Mindenkor védd bőröd a zord időjárás és a központi fűtés hatásaival szemben gazdag hidratáló felvitelével.

Tisztítsd bőröd gyengéden

A tisztítás megviselheti a bőrt – a bőrödnek szüksége van saját természetes olajaira, ezért gyengéden bánj vele, használj olyan tisztálkodó terméket, ami segít megtartani a szükséges nedvességet.

Kerüld a túlzott meleget

A zuhanyzás során a víz maradjon meleg – de nem túl forró, ami lemossa a bőrről az említett olajok egy részét.

Szőrtelenítéskor légy gondos

A szőrtelenítés tovább ronthat a bőr szárazságán. Minden esetben használj borotvagélt, majd a borotválás után megfelelő hidratálót, hogy segítsen pótolni az elvesztett olajokat

Bőrápolás lefekvéskor

Szeretnénk, ha kezeink is jól éreznék magukat, de alig találni olyan szabad pillanatot, amikor a kézkrémet nem a telefonunkba töröljük bele. Ezt a lefekvés előtti használattal kerülhetjük el.

Száraz bőr ápolása – táplálkozz okosan

Rendszeresen fogyassz halat – az abban lévő zsírsavak természetes hidratálóként hatnak, csak ez esetben belülről kifelé.

 

 

Kapcsolódó termékek

Termékeink természetes összetevőket és aminosavakat is tartalmaznak. Hidratálják és táplálják a bőrt, erősítik a bőr természetes védőrétegét.
Minden termék raktáron Minden termékünk raktáron van
Pontos termékismeret Pontos termékismeretek
Ügyfélszolgálat Barátságos, megbízható ügyfélszolgálat
Pontos termékismeret Szakmai hitelesség a termékekről
Gyors kiszállítás Gyors kiszállítás
Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból
Miért válassz minket?