25.000 Ft fölötti vásárlás felett ajándék arctörlőt rejtünk a csomagodba!

Sigfrid Essence története – 2022

Sigfrid Essence – 2022

Termékeink fő alapanyagának receptje már 1921 óta a család tulajdonában van. Ez a különleges győgynővényes főzet rendkívűl gazdag aminosavakban, ami kimondottan hatásos a bőr, valamint az izmok és izületek kondíciójának karbantartásában.

Sigrdid Essence első terméke

Szerettük volna ha ezt a különleges főzetet nem csak borogatásként, hanem arc- és bőrápolóként is tudnák használni, ezért alkottuk meg a 2000-es évek elején a BASIC termékcsaládot. Ez volt az első kozmetikum Magyarországon ami bizonyítottan aminosavakat tartalmaz (itt kiemelten a Sigfrid Wasser arctonikot ajánlanánk)!

Az elmúlt 10 évben nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, így kedvet kaptunk a további kísérletezéshez is. Mindíg öröm számunkra ha a természet erejéhez nyúlhatunk, így újabb hosszas tanulást és kísérletzést követően megszületett a HERBAL+ termékcsalád.

Csak a természetben megtalálható alapanyagokat és olajokat használtunk fel megalkotásukkor, harmadig generációs termékekként egy új brand létrehozását inspirálták. Így születet meg a Sigfrid Essence Aminocosmetics.

sigfrid essence

A HERBAL+ termékeinek megszületésétől fogva, minden elkészült és készülő termékünk parabén-, paraffin-, PEG , SLS és szilikonmentes, legfőbb alapelvünk pedig, hogy állatkísérleteket nem végzünk!

Sigfrid Essnece fejlődése

A folyamatos fejlődés és hatékonyság elsődleges szempontok számunkra. Kísérletezéseink során folyamatosan arra törekedtünk, hogy olyan területet találjunk, ahol az évek alatt összegyűjtött tapasztalatokat és tudást igazán hasznos és értékes termékekben gyúrjuk össze.

Értékes beszélgetések és hosszas kutatás során szembesültünk azzal a ténnyel, hogy Magyarországon nincs olyan természetes krém, ami ráadásul kompromisszumok nélkül igazán hatásos lenne a sportolók számára. Ezen felfedezésünknek köszönhetően született meg a FOR CHAMPIONS sport gél termékcsalád.

Illatos és könnyen felszívódik. A hatásáról pedig győződj meg magad!

Szeretjük a kihívásokat, és nagyon élvezzük a kisérletezést. Célunk, hogy a jövőben folyamatosan fejlesszük termékpalettánkat olyan termékekkel, amik kompromisszumok nélkül válhatnak új kedvenceinkké a mindennapi életünk megkönnyítésével.

 

Kapcsolódó termékek

Termékeink természetes összetevőket és aminosavakat is tartalmaznak. Hidratálják és táplálják a bőrt, erősítik a bőr természetes védőrétegét.
Minden termék raktáron Minden termékünk raktáron van
Pontos termékismeret Pontos termékismeretek
Ügyfélszolgálat Barátságos, megbízható ügyfélszolgálat
Pontos termékismeret Szakmai hitelesség a termékekről
Gyors kiszállítás Gyors kiszállítás
Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból
Miért válassz minket?