Szabó Sigfrid Géniusz és Príma díjas feltaláló 100 éves receptje alapján készült termékek 17 féle aminosavval

Runner’s World táboroztunk

Tartalomjegyzék

  Runner’s world – Sigfrid Essence

  Nem mindennapi beszámolóval jelentkezünk most.

  Idén mi is ott voltunk a Runner’s World által szervezett táborban Körmenden, ahol a futás szerelmesei összegyűlhetnek, hogy együtt fejlődjenek, motiválódjanak és sok szakértői tanácsot illetve tippeket kapnak.

  Ez a tábor nem csupán arról szól hogy elmennek futni naponta egy-két alkalommal és előadásokat hallgatnak, hanem egyéb programok is vannak, valamint különböző technikákat sajátíthatnak el a résztvevők amivel javíthatják a teljesítményünket.

  Izgalmas volt számunkra a runner’ world, hogy a FOR CHAMPIONS termékcsaláddal mi is támogathattuk a futók fejlődését!

  Az előadásunkból megtudhatták a termékek eredettörténetét, valamint beszéltünk az aminosavakról és azok izomban gyakorolt hatásáról. Az aminosavak az emberi testben mindenhol megtalálható alapvető tápanyagaink egyikének, a fehérjéknek az alkotóelemei.

  A test szöveteinek képződéséhez többféle aminosavból felépülő fehérjére van szükség. A test szárazanyagtartalmának több, mint 50 %-át fehérje alkotja! Az aminosavakat nem csak és kizárólag étkezéssel juttathatjuk a szervezetbe. Zsírokkal/olajokkal keverjük, akár 90%-uk is képes felszívódni a bőrön keresztül így nagyon magas százalékban képes hasznosulni.

  Az aminosavak használatának előnye egy krémben az, hogy szinte azonnal, közvetlenül az izmokba kerülnek, nem pedig az emésztőrendszeren keresztül szívódik fel.

  A krém lehetővé teszi az amino-k pontos használatát közvetlenül a kritikus izmoknál ezzel segítve a runner’s world futóit. A Sigfrid Essence For Champions gél biztosítja az izmok maximális állóképességét és arra készteti testet hogy készen álljon bármilyen megmérettetésre.

  Az intenzív edzés és verseny során a szervezet sok hulladélterméket termel, mint a tejsav és az ammónia, mely csökkenthetik a teljesítményt. Továbbá Az aminosavakból álló fehérjék létfontosságú szerepet játszanak az izmok építésében és javításában. Erről bővebben a itt olvashatsz!

  Az előadás után közös bemelegítés és futás volt a program, így mindenki kipróbálhatta a FOR CHAMPIONS BEFORE gélt, hogy testközelből is megtapasztalhassák hogy milyen használni. Izmaik és ízületeik vérkeringése felpezsdült, izületeiket megtámogatta.

  Büszkék vagyunk arra, hogy a felkenésnél az illatát mindenki szerette! Kiemelték, hogy nem érezni rajta azt a mellékszagot amit a legtöbb bemelegítő krémnél érezni lehet, már ettől sokkal nagyobb élmény a használata. Gél állaga azonnal megnyerte a futókat, hiszen nem maradt ragacsos a kezük.

  A coach-ok átvették az irányítást és indult is a csapat. Könnyed átmozgatás után egy rövidebb futás következett, majd technikai edzés vette kezdetét.

  Az edzés után tesztelésre bocsátottuk a FOR CHAMPIONS AFTER hűsítő gélt is. Újabb pozitív meglepetés érte a futókat, hiszen kellemes illat mellett az izomrelaxáció azonnal megkezdődött. Gyenge fájdalomcsillapító hatást éreztek és külön örültek a gél állagnak, hiszen a gyors frissítő masszázshoz is tökéletes.

  Nagyon jó volt látni, hogy ez a sok rendkívüli ember mennyire élvezi ezt az együtt töltött időt, a közös mozgást. Éreztük, hogy a legjobb kezekbe adtuk a termékeinket, hiszen célkitűzésünk, hogy valós visszajelzéseink legyenek sportolóktól.

  Ezúton is szeretnénk megköszönni a Runner’s World- ek a bizalmat és a támogatást, hogy ott lehettünk veletek!

  Aki szeretné tesztelni a Sigfrid Essence FOR CHAMPIONS sportgéleket, az keressen minket az Ultra Balaton Expo központjában, mi ott leszünk!

  Runner’s World táboroztunk

  Címkék:

  Hírlevél
  10% kedvezmény a következő vásárlásból