25.000 Ft fölötti vásárlás felett ajándék arctörlőt rejtünk a csomagodba!

Runner’s World táboroztunk

Runner’s world – Sigfrid Essence

Nem mindennapi beszámolóval jelentkezünk most.

Idén mi is ott voltunk a Runner’s World által szervezett táborban Körmenden, ahol a futás szerelmesei összegyűlhetnek, hogy együtt fejlődjenek, motiválódjanak és sok szakértői tanácsot illetve tippeket kapnak.

Ez a tábor nem csupán arról szól hogy elmennek futni naponta egy-két alkalommal és előadásokat hallgatnak, hanem egyéb programok is vannak, valamint különböző technikákat sajátíthatnak el a résztvevők amivel javíthatják a teljesítményünket.

Izgalmas volt számunkra a runner’ world, hogy a CHAMPIONS termékcsaláddal mi is támogathattuk a futók fejlődését!

Az előadásunkból megtudhatták a termékek eredettörténetét, valamint beszéltünk az aminosavakról és azok izomban gyakorolt hatásáról. Az aminosavak az emberi testben mindenhol megtalálható alapvető tápanyagaink egyikének, a fehérjéknek az alkotóelemei.

A test szöveteinek képződéséhez többféle aminosavból felépülő fehérjére van szükség. A test szárazanyagtartalmának több, mint 50 %-át fehérje alkotja! Az aminosavakat nem csak és kizárólag étkezéssel juttathatjuk a szervezetbe. Zsírokkal/olajokkal keverjük, akár 90%-uk is képes felszívódni a bőrön keresztül így nagyon magas százalékban képes hasznosulni.

Az aminosavak használatának előnye egy krémben az, hogy szinte azonnal, közvetlenül az izmokba kerülnek, nem pedig az emésztőrendszeren keresztül szívódik fel.

A krém lehetővé teszi az amino-k pontos használatát közvetlenül a kritikus izmoknál ezzel segítve a runner’s world futóit. A Sigfrid Essence Champions gél biztosítja az izmok maximális állóképességét és arra készteti testet hogy készen álljon bármilyen megmérettetésre.

Az intenzív edzés és verseny során a szervezet sok hulladélterméket termel, mint a tejsav és az ammónia, mely csökkenthetik a teljesítményt. Továbbá Az aminosavakból álló fehérjék létfontosságú szerepet játszanak az izmok építésében és javításában.

Az előadás után közös bemelegítés és futás volt a program, így mindenki kipróbálhatta a Bemelegítő gél – CHAMPIONS gélt, hogy testközelből is megtapasztalhassák hogy milyen használni. Izmaik és ízületeik vérkeringése felpezsdült, izületeiket megtámogatta.

Büszkék vagyunk arra, hogy a felkenésnél az illatát mindenki szerette! Kiemelték, hogy nem érezni rajta azt a mellékszagot amit a legtöbb bemelegítő krémnél érezni lehet, már ettől sokkal nagyobb élmény a használata. Gél állaga azonnal megnyerte a futókat, hiszen nem maradt ragacsos a kezük.

A coach-ok átvették az irányítást és indult is a csapat. Könnyed átmozgatás után egy rövidebb futás következett, majd technikai edzés vette kezdetét.

Az edzés után tesztelésre bocsátottuk a Hűsítő gél – CHAMPIONS hűsítő gélt is. Újabb pozitív meglepetés érte a futókat, hiszen kellemes illat mellett az izomrelaxáció azonnal megkezdődött. Gyenge fájdalomcsillapító hatást éreztek és külön örültek a gél állagnak, hiszen a gyors frissítő masszázshoz is tökéletes.

Nagyon jó volt látni, hogy ez a sok rendkívüli ember mennyire élvezi ezt az együtt töltött időt, a közös mozgást. Éreztük, hogy a legjobb kezekbe adtuk a termékeinket, hiszen célkitűzésünk, hogy valós visszajelzéseink legyenek sportolóktól.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Runner’s World- ek a bizalmat és a támogatást, hogy ott lehettünk veletek!

Aki szeretné tesztelni a Sigfrid Essence CHAMPIONS sportgéleket, az keressen minket az Ultra Balaton Expo központjában, mi ott leszünk!

Runner’s World táboroztunk

Címkék:

Termékeink természetes összetevőket és aminosavakat is tartalmaznak. Hidratálják és táplálják a bőrt, erősítik a bőr természetes védőrétegét.
Minden termék raktáron Minden termékünk raktáron van
Pontos termékismeret Pontos termékismeretek
Ügyfélszolgálat Barátságos, megbízható ügyfélszolgálat
Pontos termékismeret Szakmai hitelesség a termékekről
Gyors kiszállítás Gyors kiszállítás
Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból
Miért válassz minket?