25.000 Ft fölötti vásárlás felett ajándék arctörlőt rejtünk a csomagodba!

Rólunk

1
1921

Sigfrid Essence eredete egészen 1921-re nyúlik vissza. A receptúra alapját képező XIX. századi sebgyógyító főzetet, még nagymamánk hozta magával Erdélyből. Nagypapánk, az I. világháborúban szerzett sérülései miatt, 2 és fél éven át tartózkodott a Honvéd kórházban, mely idő alatt a sors úgy hozta, hogy többek között egy gyógyszerésszel kötött barátság okán, megtanulhatta a sebkezelés minden fortélyát. A nagyszüleink 1920-ban ismerték meg egymást, házasságuk pedig egy fantasztikus történet kezdetét jelentette. Két olyan ember kötötte össze életét, akik a gyógyítás mellett kötelezték el magukat, így a falu népe, náluk gyógyírt talált problémáira.

2
Szabó Sigfrid - Alapító, Géniusz és Príma díjas feltaláló, Természetgyógyász

Édesapánk, Szabó Sigfrid legkisebb gyermekként jött a világra, aki szüleitől átvéve a gyógyítás szeretetét, mindig is orvos szeretett volna lenni. Származása miatt, álma nem teljesülhetett be, ám egyetlen lehetősége szerint Erdély legkiválóbb borászati iskolájában Csombordon, borászként végzett. Itt rengeteg tudást és tapasztalatot szerzett a növényekkel kapcsolatban, emellett, pedig tanulmányai alatt önkéntesként dolgozott a helyi kórházban. Álma, arra inspirálta, hogy tudását felhasználva, kísérletezni kezdjen, így elkezdte továbbfejleszteni a családi receptúrát.

3
1970

Édesapánk az 1970-es években ismerte meg édesanyánkat, majd 1975-ben kötött vele házasságot. Az általa kifejlesztett receptúra az 1980-as évekig változatlan maradt, mikor is a gyártás jogait elvették családunktól. Édesapánk, ekkor nagyon összetört, de édesanyánk, aki segítője és társa volt minden pillanatban, arra ösztönözte, hogy egy új receptúra kikísérletezésére törekedjen. Így született meg az eredetinél is sokkal hatásosabb, tovább tökéletesített receptúra, mely máig a Sigfrid termékek fő összetevője. Ebben az időben született meg a Sigfrid-Wasser is!

1980-ban, édesapánk elsők között lett reflexológus Magyarországon, így beteljesítve álmát, hogy a gyógyításnak szentelje életét.

4
2018

A Sigfrid Essence termékek minden cseppjét átjárják a hosszú évek tapasztalatai, küzdelmei és sikerei. Családunk, immár a harmadik generációval kiegészülve, nap mint nap azon dolgozik, hogy termékeinkkel és tudásunkkal a legtöbbet nyújtsuk, megőrizve a múlt értékeit, hozzátéve a jelen kor tudását, kihasználva a fejlett technológia szinte határtalan lehetőségeit.

5
Szabó Eszter

Szabó Eszter vagyok. 1991-ben születtem és egész gyermekkoromat édesapám reflexológiai rendelőjében töltöttem, így igen korán átitatott a másokról való gondoskodás szeretete.

Számomra mindig is a legizgalmasabb a különböző sérülések kezelése volt, sokáig sebész szerettem volna lenni, de a sok külső hatás elterelt erről az útról, így a kereskedelem és marketing területein találtam magam és elhatároztam, hogy ha nagy leszek, édesapám Szabó Sigfrid fantasztikus találmányait szeretném a szárnyaim alá venni.

Abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy édesapám egy egykoron sebgyógyító írból, regeneráló folyadékot, majd kozmetikumokat fejlesztett tovább, melyek igencsak közel kerültek szívemhez. Mind ezek ellenére nem szerettem volna itt megállni, szerettem volna, ha natúr termékeink lennének, bővebb termékpalettánk, fókuszálnánk a szépségápolásra, de ugyanakkor a gyógyításra egyaránt, hűen az alap főzet eredeti funkciójához. Ekkoriban került Zsófi a családunkba, akiben nem csak egy őszinte barátot, hanem valóban egy családtagot és cinkostársat kaptam egészen hasonló álmaink megvalósítására. 

Édesapánk támogatásával és áldásával így hamarosan elkezdhettünk közösen gondolkodni és kísérletezni, hozzátéve ki-ki maga tudását.

Így érkezett el az idő, hogy piacra kerülhettek első közös termékeink új márkanév alatt.

Sajnos az új termékek születését Édesapám már nem élhette meg. Hálás vagyok azért, hogy megbízott bennünk, átadta tudása legjavát, ezt a felbecsülhetetlen örökséget, melyet büszkén és alázattal viszünk tovább, hogy méltó emléket állíthassunk általa (Szabó Sigfrid) csodálatos munkásságának!

 

6
Tóth Zsófia - Termékfejlesztő, Marketing

Tóth Zsófia vagyok. 1990-ben születtem és 2009-ben lettem része a családnak és a családi vállalkozásnak.

Már gyerekként is érdekeltek az emberek, az egészség, valamint mint minden lányt, engem is foglalkoztatott a szépségápolás. Tanulmányaimat az egészségügy irányban kezdtem meg, majd a középiskola után kezdtem el dolgozni a Sigfrid Essence-nél. Része voltam annak a csapatnak, amely az első generációs krémeket gyártotta, amit Szabó Sigfrid -akit második apukámnak tudhattam- fejlesztett ki. Nagyon sokat köszönhetek Sigfridnek, nagy hatással volt az életemre, rengeteget tanultam tőle! Nagyrész neki köszönhetem azt, hogy ma azzal foglalkozom, amit szeretek, ez pedig nem más, mint a termékfejlesztés és a marketing. 

Amikor megjelentünk az első krémekkel, már foglalkoztatott a gondolat, hogy az alap gyógynövényes-aminosavas folyadékot natúr kozmetikumként is fogalmazzuk.

Ez akkor vált küldetésemmé, amikor megszületett a kislányom. Megfigyeltem, hogy nap mint nap mennyi kemikáliát használunk feleslegesen úgy, hogy az nem csak nekünk nem tesz minden esetben jót, hanem a környezetünkre is károsító hatással lehet.

Több mint 10 éve fejlesztem magam folyamatosan a natúr bőr és szépségápolás terén, tanfolyamokon veszek részt,  kutatom az újabb hatóanyagokat, keresem a megoldásokat a különböző bőrproblémákra, hogy segíthessek az embereknek. Célom, hogy a tudatos bőrápoláshoz minden termék megtalálható legyen a kozmetikai webáruházban és megmutassam az embereknek, hogy a tudatos bőrápolás nem atomfizika ha ismered a bőröd és elolvasod a leírásokat. 🙂 

Büszke vagyok arra, hogy a Sigfrid Essence csapat tagja lehetek és hozzá tehetek valamit ahhoz, hogy a világunk egy kicsit jobb hely legyen és Apukánk örökségét méltó módon vigyük tovább!

 

7
Prima díj

Édesapánk, Szabó Sigfrid 2019 decemberében nyerte el a Pest megyei Regionális Szervezet Prima díját, magyar oktatás kategóriában, mint feltaláló. Nagyon büszkék vagyunk rá és köszönjük a kitartó munkáját, hogy egy családi receptúra alapján olyan terméket sikerült fejlesztenie, ami egyedülálló módon táplálja bőrünket és regenerálja izmainkat.

Termékeink természetes összetevőket és aminosavakat is tartalmaznak. Hidratálják és táplálják a bőrt, erősítik a bőr természetes védőrétegét.
Minden termék raktáron Minden termékünk raktáron van
Pontos termékismeret Pontos termékismeretek
Ügyfélszolgálat Barátságos, megbízható ügyfélszolgálat
Pontos termékismeret Szakmai hitelesség a termékekről
Gyors kiszállítás Gyors kiszállítás
Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból
Miért válassz minket?