Rólunk

1
1921

Sigfrid Essence eredete egészen 1921-re nyúlik vissza. A receptúra alapját képező XIX. századi sebgyógyító főzetet, még nagymamánk hozta magával Erdélyből. Nagypapánk, az I. világháborúban szerzett sérülései miatt, 2 és fél éven át tartózkodott a Honvéd kórházban, mely idő alatt a sors úgy hozta, hogy többek között egy gyógyszerésszel kötött barátság okán, megtanulhatta a sebkezelés minden fortélyát. A nagyszüleink 1920-ban ismerték meg egymást, házasságuk pedig egy fantasztikus történet kezdetét jelentette. Két olyan ember kötötte össze életét, akik a gyógyítás mellett kötelezték el magukat, így a falu népe, náluk gyógyírt talált problémáira.

2
Szabó Sigfrid

Édesapánk, Szabó Sigfrid legkisebb gyermekként jött a világra, aki szüleitől átvéve a gyógyítás szeretetét, mindig is orvos szeretett volna lenni. Származása miatt, álma nem teljesülhetett be, ám egyetlen lehetősége szerint Erdély legkiválóbb borászati iskolájában Csombordon, borászként végzett. Itt rengeteg tudást és tapasztalatot szerzett a növényekkel kapcsolatban, emellett, pedig tanulmányai alatt önkéntesként dolgozott a helyi kórházban. Álma, arra inspirálta, hogy tudását felhasználva, kísérletezni kezdjen, így elkezdte továbbfejleszteni a családi receptúrát.

3
1970

Édesapánk az 1970-es években ismerte meg édesanyánkat, majd 1975-ben kötött vele házasságot. Az általa kifejlesztett receptúra az 1980-as évekig változatlan maradt, mikor is a gyártás jogait elvették családunktól. Édesapánk, ekkor nagyon összetört, de édesanyánk, aki segítője és társa volt minden pillanatban, arra ösztönözte, hogy egy új receptúra kikísérletezésére törekedjen. Így született meg az eredetinél is sokkal hatásosabb, tovább tökéletesített receptúra, mely máig a Sigfrid termékek fő összetevője.

1980-ban, édesapánk elsők között lett reflexológus Magyarországon, így beteljesítve álmát, hogy a gyógyításnak szentelje életét.

4
2018

A Sigfrid Essence termékek minden cseppjét átjárják a hosszú évek tapasztalatai, küzdelmei és sikerei. Családunk, immár a harmadik generációval kiegészülve, nap mint nap azon dolgozik, hogy termékeinkkel és tudásunkkal a legtöbbet nyújtsuk, megőrizve a múlt értékeit, hozzátéve a jelen kor tudását, kihasználva a fejlett technológia szinte határtalan lehetőségeit.

5
Prima díj

Édesapánk, Szabó Sigfrid 2019 decemberében nyerte el a Pest megyei Regionális Szervezet Prima díját, magyar oktatás kategóriában, mint feltaláló. Nagyon büszkék vagyunk rá és köszönjük a kitartó munkáját, hogy egy családi receptúra alapján olyan terméket sikerült fejlesztenie, ami egyedülálló módon táplálja bőrünket és regenerálja izmainkat.

Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból