Szabó Sigfrid Géniusz és Príma díjas feltaláló 100 éves receptje alapján készült termékek 17 féle aminosavval

Ránctalanító krémek – érett bőr kezelése

Tartalomjegyzék

  Ránctalanító krémek 40 év felett

  45 és 55 éves kor között a szervezetben csökken az ösztrogéntermelés és a menstruáció jelentkezése rendszertelenné válik, valamint ha legalább egy évig szünetel, elkezdődik a menopauza időszaka. A testben zajló folyamatok az arcra is hatnak.

  Az ösztrogénszint csökkenése miatt az egész test működése lelassul. A klimax hatására esztétikai változások mennek végbe az arcon. Hőhullámok, hirtelen verejtékezés lehet jellemző, ami megzavarhatja az éjszakai pihenést, és a szem alatt fekete karikák jelenhetnek meg.

  A bőr száraz és hámló lesz, az arc fáradtnak látszik. A férfihormonok szintje emelkedik, ezért az ajak körül és az állon szőrszálak is megjelenhetnek. Vannak, akiket lelkileg jobban, vannak, akiket kevésbé viselnek meg ezek a folyamatok.

  Sokan nem bánják a változást, és mélyülő ráncaikkal szebbnek és bölcsebbnek látják magukat, mint valaha, ezért elégedettek a külsejükkel.

  Ránctalanító krémek 50 év felett

  Érett korban lassabban alakulnak ki új sejtek, és a bőr halványabb, ernyedtebb lesz. A zsírréteg elvékonyodik, nem tartja meg úgy a nedvességet, mint fiatalabb korban, és a bőr veszít rugalmasságából.

  Pigmentfoltok is kialakulhatnak rajta. Másként kell ápolnunk a bőrünket, mint eddig. Ha szeretnénk ezen a folyamaton lassítani, váltsunk krémes bőrtisztítóra és dúsabb hidratálóra.

  A belsőleges hidratálás ebben az életszakaszban is rendkívűl fontos, mivel ha nem iszunk eleget, a szervezet első sorban a bőrtől fogja megvonni a folyadékot.

  Hidratálni kívülről is kell a bőrt! Használj olyan krémeket amik a hidratáló összetevőkön kívűl anti-ageing hatóanyagokat is tartalmaz.

  Ha a naturkozmetikumok híve vagy, javasoljuk a Sigfrid Essence HERBAL+ Young and Beautiful krémet, amely értékes rózsa olajat tartalmaz ami rendkívüli ráncalanító és öregedésgátló hatóanyag!

  Krémek öregedő bőrre

  Ránctalanító krémek

  Ránctalanító krémek

   

  Kapcsolódó termékek

  Hírlevél
  10% kedvezmény a következő vásárlásból