25.000 Ft fölötti vásárlás felett ajándék arctörlőt rejtünk a csomagodba!

Ránctalanító krémek – érett bőr kezelése

Ránctalanító krémek 40 év felett

45 és 55 éves kor között a szervezetben csökken az ösztrogéntermelés és a menstruáció jelentkezése rendszertelenné válik, valamint ha legalább egy évig szünetel, elkezdődik a menopauza időszaka. A testben zajló folyamatok az arcra is hatnak.

Az ösztrogénszint csökkenése miatt az egész test működése lelassul. A klimax hatására esztétikai változások mennek végbe az arcon. Hőhullámok, hirtelen verejtékezés lehet jellemző, ami megzavarhatja az éjszakai pihenést, és a szem alatt fekete karikák jelenhetnek meg.

A bőr száraz és hámló lesz, az arc fáradtnak látszik. A férfihormonok szintje emelkedik, ezért az ajak körül és az állon szőrszálak is megjelenhetnek. Vannak, akiket lelkileg jobban, vannak, akiket kevésbé viselnek meg ezek a folyamatok.

Sokan nem bánják a változást, és mélyülő ráncaikkal szebbnek és bölcsebbnek látják magukat, mint valaha, ezért elégedettek a külsejükkel.

Ránctalanító krémek 50 év felett

Érett korban lassabban alakulnak ki új sejtek, és a bőr halványabb, ernyedtebb lesz. A zsírréteg elvékonyodik, nem tartja meg úgy a nedvességet, mint fiatalabb korban, és a bőr veszít rugalmasságából.

Pigmentfoltok is kialakulhatnak rajta. Másként kell ápolnunk a bőrünket, mint eddig. Ha szeretnénk ezen a folyamaton lassítani, váltsunk krémes bőrtisztítóra és dúsabb hidratálóra.

A belsőleges hidratálás ebben az életszakaszban is rendkívűl fontos, mivel ha nem iszunk eleget, a szervezet első sorban a bőrtől fogja megvonni a folyadékot.

Hidratálni kívülről is kell a bőrt! Használj olyan krémeket amik a hidratáló összetevőkön kívűl anti-ageing hatóanyagokat is tartalmaz.

Ha a naturkozmetikumok híve vagy, javasoljuk a Sigfrid Essence HERBAL+ Young and Beautiful krémet, amely értékes rózsa olajat tartalmaz ami rendkívüli ráncalanító és öregedésgátló hatóanyag!

Krémek öregedő bőrre

Ránctalanító krémek

Ránctalanító krémek

 

Kapcsolódó termékek

Termékeink természetes összetevőket és aminosavakat is tartalmaznak. Hidratálják és táplálják a bőrt, erősítik a bőr természetes védőrétegét.
Minden termék raktáron Minden termékünk raktáron van
Pontos termékismeret Pontos termékismeretek
Ügyfélszolgálat Barátságos, megbízható ügyfélszolgálat
Pontos termékismeret Szakmai hitelesség a termékekről
Gyors kiszállítás Gyors kiszállítás
Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból
Miért válassz minket?