Problémás bőrrel küzdesz? Nyugi! Segítek!

Rutin a problémás bőrre

A túlzott faggyútermelés zsíros bőrt eredményez. Faggyúmirigyeink túlműködése lehet genetikai és hormonális alapú is. Ezen mirigyeink egész testünkön jelen vannak kivéve tenyerünket és talpunkat. Legnagyobb arányban arcunkon (azon belül a T-zóna a legaktívabb terület), mellkasunkon és hátunkon koncentrálódnak, emiatt ezeken a területeken gyakoribb a komedók és a pattanások megjelenése. A szébumban gazdag bőrünk pórusai sokkal tágabbak, könnyebben eltömődnek, begyulladnak. Ráadásul a zsíros bőrrel sokszor együtt jár a dehidratáltság is.

Íme a fontos lépések:

  1. Első lépésben tisztítsd meg az arcod a Herbal+ Kaland szappanmentes arclemosó habbal. Így kíméletesen tisztítod meg a bőröd a felgyülemlett faggyútól, szennyeződésektől miközben hatóanyagainak köszönhetően hidratálja a bőröd.
  2. Második lépésként, használd a Herbal+ Tiszta Harmat alkoholmentes tonikot. Ezzel a lépéssel felkészíted a bőröd a további lépésekre, miközben a tonik nyugtatja, hidratálja a bőröd.
  3. Ne hagyd megszáradni a tonikot, mehet rá egyből a harmadik lépés, a Herbal+ Derű szérum.

Ez a szérum felveszi a harcot a bőrproblémákkal, mivel a niacinamid tartalma segít, hogy a pórusok újra normálisan működjenek, feszesítő és simító hatása miatt újra normális méretűvé és alakúvá tudja tenni a pórusokat. A C-vitamin egy figyelemre méltó öregedésgátló, antioxidáns hatóanyag, serkenti a kollagén képződést, javítja a bőr rugalmasságát, enyhíti a bőr öregedés jeleit, csökkenti a foltosodást, egységessé teszi az arcbőrt, támogatja a bőr regenerálódási folyamatát, a niacinamiddal remekül támogatják egymást! A benne található panthenol nyugtatja a bőröd, miközben a hialuronsav a hidtartáltságért felelős.

4. A HERBAL+ Healthy and Bright face cream teszi a rutinodra a koronát! Használd utolsó lépésként! Shea vaj tartalma gyulladásgátló, csillapítja az irritációt, mélységében táplálja és hidratálja a bőrt, bőrregeneráló, serkenti a felhám képződést, elősegíti a hegesedést, fényvédő hatású, serkenti a kollagén termelődést, megelőzi a ráncosodást és öregedés jeleit, táplálja a kapilláris szálakat.

Minden termékünk tartalmaz még aminosavakat, amik testünk építőkövei, vagyis a bőrünké is. Támogatják a bőr védelmi funkcióit, valamint segítik a hatóanyagok bőrbe jutását és hasznosulását!

Ezeket a szuper termékeket összeállítottuk neked egy csomagba, hogy ne kelljen válogatnod. Sőt! Ha csomagban vásárolod meg még spórolhatsz is!

Zsófi

 

Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból