25.000 Ft fölötti vásárlás felett ajándék arctörlőt rejtünk a csomagodba!

Őszi bőrápolás

Az ősz beköszöntével változtatnunk kell a bőrápolási rutinunkon, hogy a rossz idő ne viselje meg a bőrünket. Ez a legjobb időszak arra, hogy olyan arckezeléseket iktassunk be, amit a nyáron nem tehetünk meg – őszi bőrápolási rutin kialakítása.

Őszi bőrápolás – tedd ragyogóvá a bőröd

A novemberi időszak a professzionális hámlasztás számára kedvez. Ilyenkor a napsütés már nem olyan intenzív, az új bőr nem károsodik. Ez az eljárás segít fakó arcbőrünket új életre kelteni, valamint előkészíti a tápláló összetevők hatékonyabb felszívódását.

A kémiai hámlasztás azok számára lett kifejlesztve, akik szeretnének a finom ráncokon, pigmentfoltokon, hegeken javítani. Az eljárás a bőr felső rétegének eltávolításával kontrollált sebgyógyulást indít be, így megújulásra, regenerációra készteti a bőrt.

Hidratálás

A hideg évszakban bőrünknek különösen nagy szüksége van a hidratálásra, ilyenkor ugyanis a hűvös, szeles idő könnyen kiszáríthatja. A legoptimálisabb, ha olyan arc és testápolót választunk, amely vízmegkötő faktorokat, például hialuronsavat, gyümölcscukrokat, karotinoidokat és vitaminokat tartalmaz.

Ezek azok az összetevők, melyek segítenek, hogy a bőr egészséges és rugalmas maradjon. Fontos, hogy megtaláljuk a bőrünk számára legmegfelelőbb hidratálót. A zsíros, normál vagy kombinált bőrre az olajmentes, gél alapú termékek ajánlottak, míg a száraz bőr sűrűbb állagú krémeket igényel.

Ne feledkezz meg a fényvédelemről!

Csak azért, mert éppen nem a strandon fekszünk, nem azt jelenti, hogy a fényvédőket eltehetjük az elkövetkezendő 6 hónapban. Habár a napsugárzás nem olyan intenzív, mint nyáron, a fényvédők napi használata továbbra is elengedhetetlen. Ilyenkor is figyelmünk kell arra, hogy a nappali hidratáló krémünk tartalmazzon UV-A sugarakat szűrő fizikai fényvédőfaktorokat, hogy megóvjuk bőrünket a korai fényöregedéstől

Őszi bőrápolás

Őszi bőrápolás

Töltsd fel a bőröd antioxidánsokkal!

A C-vitamin nem csupán a téli hónapok elengedhetetlen része (már az őszi bőrápolás részeként elkezdhetjük alkalmazni ), helyileg alkalmazva is nagy segítségét vehetjük bőrünk egészségének megőrzésében.

A 30%-os stabil C-vitamint tartalmazó enzimes peeling kezelés kiválóan alkalmas a nap okozta károk semlegesítésére, hiszen a C-vitamin már önmagában egy nagyon erős antioxidáns.

Ez a különleges, C- vitamint tartalmazó felszíni peeling antioxidánsokkal és peptiddel tölti fel bőrünket, ezáltal megerősítve annak immunsejtjeit.

 

Kapcsolódó termékek

Termékeink természetes összetevőket és aminosavakat is tartalmaznak. Hidratálják és táplálják a bőrt, erősítik a bőr természetes védőrétegét.
Minden termék raktáron Minden termékünk raktáron van
Pontos termékismeret Pontos termékismeretek
Ügyfélszolgálat Barátságos, megbízható ügyfélszolgálat
Pontos termékismeret Szakmai hitelesség a termékekről
Gyors kiszállítás Gyors kiszállítás
Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból
Miért válassz minket?