Szabó Sigfrid Géniusz és Príma díjas feltaláló 100 éves receptje alapján készült termékek 17 féle aminosavval

Őszi bőrápolás

Tartalomjegyzék

  Az ősz beköszöntével változtatnunk kell a bőrápolási rutinunkon, hogy a rossz idő ne viselje meg a bőrünket. Ez a legjobb időszak arra, hogy olyan arckezeléseket iktassunk be, amit a nyáron nem tehetünk meg – őszi bőrápolási rutin kialakítása.

  Őszi bőrápolás – tedd ragyogóvá a bőröd

  A novemberi időszak a professzionális hámlasztás számára kedvez. Ilyenkor a napsütés már nem olyan intenzív, az új bőr nem károsodik. Ez az eljárás segít fakó arcbőrünket új életre kelteni, valamint előkészíti a tápláló összetevők hatékonyabb felszívódását.

  A kémiai hámlasztás azok számára lett kifejlesztve, akik szeretnének a finom ráncokon, pigmentfoltokon, hegeken javítani. Az eljárás a bőr felső rétegének eltávolításával kontrollált sebgyógyulást indít be, így megújulásra, regenerációra készteti a bőrt.

  Hidratálás

  A hideg évszakban bőrünknek különösen nagy szüksége van a hidratálásra, ilyenkor ugyanis a hűvös, szeles idő könnyen kiszáríthatja. A legoptimálisabb, ha olyan arc és testápolót választunk, amely vízmegkötő faktorokat, például hialuronsavat, gyümölcscukrokat, karotinoidokat és vitaminokat tartalmaz.

  Ezek azok az összetevők, melyek segítenek, hogy a bőr egészséges és rugalmas maradjon. Fontos, hogy megtaláljuk a bőrünk számára legmegfelelőbb hidratálót. A zsíros, normál vagy kombinált bőrre az olajmentes, gél alapú termékek ajánlottak, míg a száraz bőr sűrűbb állagú krémeket igényel.

  Ne feledkezz meg a fényvédelemről!

  Csak azért, mert éppen nem a strandon fekszünk, nem azt jelenti, hogy a fényvédőket eltehetjük az elkövetkezendő 6 hónapban. Habár a napsugárzás nem olyan intenzív, mint nyáron, a fényvédők napi használata továbbra is elengedhetetlen. Ilyenkor is figyelmünk kell arra, hogy a nappali hidratáló krémünk tartalmazzon UV-A sugarakat szűrő fizikai fényvédőfaktorokat, hogy megóvjuk bőrünket a korai fényöregedéstől

  Őszi bőrápolás

  Töltsd fel a bőröd antioxidánsokkal!

  A C-vitamin nem csupán a téli hónapok elengedhetetlen része (már az őszi bőrápolás részeként elkezdhetjük alkalmazni ), helyileg alkalmazva is nagy segítségét vehetjük bőrünk egészségének megőrzésében.

  A 30%-os stabil C-vitamint tartalmazó enzimes peeling kezelés kiválóan alkalmas a nap okozta károk semlegesítésére, hiszen a C-vitamin már önmagában egy nagyon erős antioxidáns.

  Ez a különleges, C- vitamint tartalmazó felszíni peeling antioxidánsokkal és peptiddel tölti fel bőrünket, ezáltal megerősítve annak immunsejtjeit.

   

  Kapcsolódó termékek

  Hírlevél
  10% kedvezmény a következő vásárlásból