Szabó Sigfrid Géniusz és Príma díjas feltaláló 100 éves receptje alapján készült termékek 17 féle aminosavval

Normál bőr kezelése

Tartalomjegyzék

  Normál bőr kezelése

  Először is nagyon szerencsés helyzetben vagy ha a normál bőr típusba tartozol! Fontos, hogy odafigyelj a bőrápolásra, de nem kell annyira körültekintőnek lenned, mint például egy érzékeny vagy száraz bőrűnek.

  Tulajdonképpen mindenki a Te bőröd állapotát szeretné elérni, Te pedig eleve ezzel indítasz! Azért ne bízd el magad– ez a helyzet csak akkor marad ilyen, ha teszel is érte. A bőrtípusod ugyanis idővel változhat, ezt számos tényező befolyásolja: életkor, éghajlat, időjárás, hormonok, stressz és persze a napsugarak miatti károsodás.

  A bőrápolási rutin összeállításánál Neked az a legfontosabb, hogy gyengéd és hatásos termékeket válassz, bőrtípusodnak vagy egyéni igényeidnek megfelelően. Kerüld az irritációt és irritáló hatású összetevőket, plusz azokat, amik elősegítik a bőröregedést (például az alkohol, mesterséges illatanyagok…).

  Normál bőr kezelése – tippek

  Hogy kicsit könnyebbé tegyük a dolgod, összeszedtük a leggyakoribb forgatókönyveket, amik normál bőr esetén lehetségesek.

  A bőrtípusod normál, és szeretnéd megelőzni/csökkenteni a ráncokat: használj gyengéd, vízzel tökéletesen leöblíthető lemosót és antioxidánsokban gazdag tonikot! Szerezz be egy szuper AHA hámlasztót, ami nemcsak csökkenti a ráncokat, de serkenti a kollagéntermelést is.

  Reggel fényvédős hidratálót érdemes használnod, és jó ötlet lehet a szemkörnyéket vagy a száraz területeket (ha vannak) egy hidratáló krémmel külön átkenni.

  Erre a célra a Sigfrid Essence HERBAL+ Young and Beautyful arckrémet javasoljuk, amelynek rózsa olaj tartalmának köszönhetően hatásos lehet a ráncok megelőzésében, valamint különleges összetevőinek köszönhetően kiválóan hidratálja a bőrt, így segít megőrízni annak állapotát.

  A normál bőr kezelése nem egyszerű, mert időszakosan kiszárad a bőröd (elsősorban az éghajlat- vagy a hőmérséklet-változás miatt) akkor javasoljuk, hogy használd a Sigfrid Essence HERBAL+ Healthy and Bright arckrémet, amely shea vaj tartalmának köszönhetően mélységében táplálja a bőrödet, serkenti a kollagén termelést és táplálja a kappiláris szálakat!

  Normál bőr kezelése – pattanások

  A bőrtípusod normál, de néha előjön egy-egy pattanás: ha Rád ez a jellemző, a célod valószínűleg az lesz, hogy egyrészt kezeld azt a pár pattanást, amid van (és inkább a ciklusodnak megfelelően bukkan fel), és megelőzd a továbbiak kialakulását.

  Ehhez olyan bőrápolók szükségesek, amik nem tömítik el a pórusaidat, és nem is rontanak a már látható pattanásokon. A varázsszó itt is a gyengédség.

  Ehhez leginkább a Sigfrid Essence HERBAL+ Healthy and Bright arckrémet javasoljuk, mivel az abban található citrom olaj javítja a bőr tónusát, -seborrhea és kuperózis elleni hatást fejt ki, -antioxidáns, -általános fertőtlenítő, tisztító hatású, -általános tónusjavító.

   

  Kapcsolódó termékek

  Hírlevél
  10% kedvezmény a következő vásárlásból