25.000 Ft fölötti vásárlás felett ajándék arctörlőt rejtünk a csomagodba!

Kozmetikai nagyker

Köszöntünk a Sigfrid Essence Aminocosmetics viszonteladóknak szóló oldalán. Örülünk, hogy nem csak tudatos arcápolóként szeretnéd használni kozmetikai termékeinket, hanem viszonteladóként része szeretnél lenni egy nagy múltra visszatekintő, hazai, magas minőségű kozmetikai és szépségápolási termékeket forgalmazó családi vállalkozás nagykereskedői hálózatának!

Kozmetikai nagyker

Már biztosan végigböngészted a honlapunkat, de engedd meg, hogy néhány mondatban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat cégünkről és az általunk használt technológiáról!

A Sigfrid Essence Aminocosmetics családi vállalkozást jelenleg a harmadik generáció vezeti. Mit jelent ez? A hagyomány, a megbízhatóság, szaktudás ötvözése a mai kor technológiai lehetőségeivel a kozmetikai termékek színes világában.

Termékeink fő alapanyagának receptje már 1921 óta a család tulajdonában van. Ez a különleges gyógynövényes főzet rendkívül gazdag aminosavakban, ami kimondottan hatásos a bőr, valamint az izmok és izületek kondíciójának karbantartására.

A 2018-as arculatváltásig a termékek Sigfrid Wasser néven futottak. Azóta Sigfrid Essence Aminocometics néven vagyunk jelen kozmetikai termékek piacán. Olyan nevet kerestünk, melyben benne van a cégalapító Szabó Sigfrid, a termékeink alapjául szolgáló esszencia, és az általunk használt technológia az aminosavas kozmetikumok.

Kozmetikai termékek

Az 1920-as években kifejlesztett gyógynövényes alapfőzet eredetileg nem szépségápolási cikk, hanem egy sebápoló, sebgyógyító folyadék volt, melynek folyadék révén nehézkes volt a használata. A cég alapítója, Szabó Sigfrid Géniusz és Príma díjas feltaláló, természetgyógyász fejlesztette ki a ma is elérhető kozmetikai termékek alapjául szolgáló krémet.

A magyar piacon a Sigfrid Essence Aminocosmetics által használt aminosav technológia egyedülálló. Az aminosavak testünk fontos építőelemei, amit nem csak táplálkozással, hanem kozmetikumai termékek segítségével bőrünkön keresztül is be tudunk juttatni a szervezetünkbe, ha megfelelő formában használjuk őket.

Kozmetikai nagyker

Kozmetikai nagyker

Ezt a megfelelő formátumot kutatja folyamatosan a Sigfrid Essence termékfejlesztője, Tóth Zsófia. Az eredeti Sigfrid Wasser néven ismert szépségápolási cikkek ma a Basic termékcsalád tagjai.

Bio nagykereskedés

Az évek során a család úgy döntött, hogy a natúrkozmetikum irányába mozdítja el a termékfejlesztést. Termékeink mindegyike kiváló minőségű, magas hatóanyag tartalmú, kivételes kozmetikum. Elkötelezettek vagyunk az állatvédelem mellett, így kozmetikai termékeink fejlesztése során nem végzünk állatkísérleteket.

Biobolt termékek

Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, így az arckrémek mellett elérhető már arclemosó hab, arclemosó tej, tonik és kétfajta szérum is. Ezen szépségápolási termékeket a Herbal termékcsaládban találod meg.

Természetgyógyász termékek

Szabó Sigfrid egész életében új termékek ki-és továbbfejlesztésén dolgozott. A kozmetikai termékek mellett természetgyógyászként feltalált egy táplálék-kiegészítő folyadékot, tejfehérje oldatot a Reg-Enort. Reg-Enor étrend-kiegészítő folyadék (az étrenddel és életmódváltással karöltve) elősegítheti az emésztés megfelelő működését, segíthet a szervezetből a káros lerakódásokat kipucolni, a természetes, öngyógyító folyamatok beindítása által.

Kozmetikai nagyker SPA termékek

A Sigfrid Essence termékek alapját képző gyógynövényes főzet rendkívül magas aminosav tartalma, nem csak a bőr szépségét, de az izmok és ízületek kondiciójának karbantartásában is hatásos. Sportgéljeinket a Champions márkanév alatt találod meg webáruházunkban.

Kozmetikai nagyker viszonteladójaként téged keresünk, ha

 • bőrgyógyászként, kozmetikusként vagy természetgyógyászként dolgozol és elkötelezett vagy a kiváló minőségű kozmetikai termékek iránt
 • drogériát, bioboltot, gyógynövényboltot, webáruházat vezetsz és szívesen működnél együtt egy nagy múltra visszatekintő, de mégis családias hazai vállalkozással
 • spa-t, masszázsszalont, szállodát vagy szálláshelyet üzemeltetsz, és vendégeidet szeretnéd jó minőségű termékekkel kényeztetni
 • viszonteladóként vállalod, hogy rendszeresen (1-2 havonta) minimum 100.000-Ft értékben rendelsz kozmetikai nagykereskedésünkből

Velünk csak nyerhetsz! A felmerülő kérdésekre gyorsan reagálunk, megbízhatók, rugalmasak, emberközpontúak vagyunk!

Amennyiben szeretnél kozmetikai és bio nagykereskedésünk viszonteladói partnere lenni, kérjük jelezd nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Ezután felvesszük veled a kapcsolatot, ami 1-2 munkanapot vesz igénybe.

De ha annyira felkeltettük érdeklődésedet, hogy érzed, nem tudsz várni, akkor keresd közvetlenül Zsófit a +36 (30) 430-0696 számon!

Reméljük hamarosan viszonteladóink között köszöntünk!


Jelentkezési űrlap – Kozmetikai nagyker

  Termékeink természetes összetevőket és aminosavakat is tartalmaznak. Hidratálják és táplálják a bőrt, erősítik a bőr természetes védőrétegét.
  Minden termék raktáron Minden termékünk raktáron van
  Pontos termékismeret Pontos termékismeretek
  Ügyfélszolgálat Barátságos, megbízható ügyfélszolgálat
  Pontos termékismeret Szakmai hitelesség a termékekről
  Gyors kiszállítás Gyors kiszállítás
  Hírlevél
  10% kedvezmény a következő vásárlásból
  Miért válassz minket?