Szabó Sigfrid Géniusz és Príma díjas feltaláló 100 éves receptje alapján készült termékek 17 féle aminosavval

Kulcs a kollagénhez

Tartalomjegyzék

  Kollagén hatása

  Egyre többet tudunk a bőr öregedéséről és a test működéséről, mégis millió tévhit és legenda között kell eligazodni az ember lányának.

  A kollagén szót már beégette a szépségipar a szótárunkba. Megtanultuk, hogy a fiatal bőr kulcsa, de arra ritkán térünk ki, hogy hogyan jutunk hozzá.

  Kollagént eddig sem és továbbra sem fogunk a termékeinkbe belefoglalni. Nem képes a bőrön keresztül felszívódni! A mottónk ezzel kapcsolatban az, hogy “Edd, ne kend!”. (A termelés beindítására van lehetőségünk, de erre később térek ki.)

  A kollagén molekulák olyan nagyok, hogy csak nagyon kevés részük tud átjutni a bőrön, ehelyett a bőr felületén maradnak, amíg le nem mossák. Richard Guy, a Bath Egyetem gyógyszerészeti professzora így nyilatkozott: „

  A legtöbb ránctalanító kenőcs azon az elven alapszik, hogy tartalmuk a bőrbe jutva segít növelni természetes szintjét, de ez nevetséges, hiszen a ez egy nagy méretű molekula, ami nem tud átjutni bőrünkön.”

  Dr. Blanca Sengerova, az Oxford Egyetem biokémikusa hozzátette: „Felháborít, amikor a reklámokban kollagén tartalmú arckrémeket látok. Noha fontos bőrünk számára, méreténél fogva nem tud átjutni rajta.”

  Az Sigfrid Essence termékeinek elengedhetetlen alapja egy aminosav komplex, mely eszenciális és nem eszenciális aminosavakból áll. Az aminosavakkal serkenthetjük a kollagén termelést is, amely nem csupán a bőrünk, hanem ízületeink, izmaink, sőt még a csontozatunk megfelelő állapota szempontjából is fontos.

  Az aminosavakkal nem csupán regenerálunk, hanem felvesszük a harcot az öregedéssel szemben: lelassítja a ráncok kialakulását, és sokáig feszesen, egészségesen tartja a bőrt! Serkentjük a bőr saját regenerációs képességét, így egészségesebb és szebb maradhat a bőrünk.

  Mitől lesz több kollagén a bőrben

  Logikus a kérdés, hogy ha a felkent kollagén nem segíti, hogy több legyen belőle a bőrben, akkor mit tehetünk?

  Iktassuk be étrendünkbe a kollagént.

  Válasszuk ki a számunkra legszimpatikusabbat és bátran fogyasszuk naponta. Ha tudatos bőrápolók vagyunk, akkor érdemes tudni, hogy ez a két legjobban működő és bizonyított módja annak, hogy több kollagén legyen a bőrben

  • Serkentsük a bőr saját kollagén termelését: Anti-aging szempontból a “nagyágyúk” azok az összetevők, amik rá tudják beszélni a bőrt, hogy az termeljen több kollagént. Ezért is jó, ha Sigfrid Essence aminosavas termékeket használsz, hiszen részben megoldást jelent a “kollagén problémára”. Bármelyik arckrémünket választod, az aminosavakat megtalálod benne
  • Vigyázzunk a már meglévő kollagénre: Vagyis lassítsuk lebomlását, és védekezzünk a károsító környezeti tényezők ellen. Jól olvasod ki a sorok közül, igen: ez tulajdonképpen megelőzés, érdemes is időben elkezdeni. A kollagén lebomlását az UV sugárzás és egyéb környezeti károk (füst, szennyeződések, stressz) nagyban gyorsítják, és bőrápolással szuperül lehet ezek ellen védekezni. A mindennapi fényvédelem az antioxidánsok és az aminosavak az élharcosai ennek a kategóriának, amik hosszú távon segítik, hogy egészséges és fiatalos maradjon a bőröd.

  Ha, szeretnéd saját bőrödön megtapasztalni, akkor, azt javasoljuk, hogy kettő hónapot adj magadnak és a bőrödnek, hogy valós változásokat észlelj, ugyanis ennyi idő kell a szervezetnek a biztos, sejt szintű változás bekövetkezéséig.

   

   

  Kapcsolódó termékek

  Hírlevél
  10% kedvezmény a következő vásárlásból