Gyakori kérdések

Miért nem veszik meg a termékeket – avagy mivel beszéled le magad róluk

“Túl drága”
Bizony, a natúr termékeink nem az alsó árkategóriába tartoznak, de szeretnénk elmesélni, hogy miért is nem. Elöször is, a minőségnek ára van. Ez vonatkozik minden alapanyagunkra, valamint a csomagoló anyagokra is. Ahhoz hogy minden termék amit te megvásárolsz, ugyan olyan kiváló minőségű legyen, professzionális beszállítókra van szükségünk,akik sajnos nem adnak semmit ingyen. A termékeink főbb összetevői mind Ecocert minősítéssel rendelkeznek, ami szintén a megbízhatóságot biztosítja. Tehát nálunk a minőség és a megbízhatóság az amit kifizetsz, amikor megvásárolod atermékünket.

“Ez nem is natúr termék, hiszen alkohol van benne”
Ez részben igaz, részben nem. Valóban van alkohol a termékeinkben, attól viszont ezek natúr termékek. Minden termékünk alapja az a recept, ami az 1920-as évek óta van a család tulajdonában.
Ebben az időben még nem volt olyan tartósító szer, ami ennek a csodálatos folyadéknak az eltarthatóságát biztosítani tudta volna úgy, hogy a minőségében ne tett volna kárt. Az eredeti recept nálunk tradició, bár dolgozunk azon, hogy termékeinket alkohol nélkül is biztonságosan tudjuk gyártani, hogy mindenki igényét kielégítsük.

“A natúr termékek nekem sosem használnak”
A natur termékek általában a hosszútávú használat során hoznak igazán látványos eredményeket, ezért ha türelmes vagy és a bőrödnek megfelelő terméket választod, akkor nem fogsz csalódi. Bizonyos hatások azonnal észrevehetőek míg vannak amik csak 1 hónap után érezhetőek. Ha éppen most váltanál natúr termékre észben kell tartanod, hogy vannak olyan összetevők a “nem natur” kozmetikumokban, amikhez hozzá szokik a bőr és amikor azt nem kapja meg, száraznak és rugalmatlannak érezheted azt. Ez általában 2-3 hét után elmúlik, utána fellélegzik a bőröd, kitisztul a kemikáliáktól és élvezheted a természetes bőrápolás minden csodáját.

“Nem tudom megvásárolni a drogériákban”
Nagyon sok luxus termék van amit nem lehet bárhol megvásárolni. Az, hogy egy termék fent van egy drogéria polcán, nem tudja biztosítani a minőséget. Nem zárjuk ki a lehetőségét annak, hogy akár drogériákban, akár más jellegű boltokban kaphatóak legyenek termékeint, de egyenlőre úgy érezzük, hogy úgy tudjuk biztosítani azt, hogy megfelelő háttértámogatással és minőségben kapd meg termékeinket, ha a webshopunkon keresztül vásárolsz. Így közvetlenül a gyártótól tudsz vásárolni, senki nem rak rá plusz költséget,valamint megfelelő körülmények között vannak tárolva, amíg nem jut el hozzád.