25.000 Ft fölötti vásárlás felett ajándék arctörlőt rejtünk a csomagodba!

HERBAL+ GYENGÉD ÖLELÉS – az új, peptides szérumunk

Peptide tartalmú szérum

Eljött az ideje, hogy bemutassam a Gyengéd Ölelés szérumot!

De előbb egy kis biológia! 🙂

A bőröd és egyébként az egész szervezeted fontos elemei a fehérjék, amik nagy molekulák, hosszú aminosav láncolatok. Ami a bőrt illeti, fehérje például a kollagén vagy az elasztin, amik a rugalmasságért és feszességért is felelnek.

Tehát a fehérjék nagy, és változatos aminosav láncolatok, a kisebb fehérje darabkák pedig nem mások, mint a peptidek. Vagyis nézheted a peptideket úgy, mint fehérjedarabkák, vagy a más oldalról nézve úgy, mint rövid aminosav láncok.

A szervezetben és a bőrben természetesen is sok peptid van, amik változatos sejtjelző funkciókat töltenek be.

Ami a kozmetikai peptideket illeti, ezek a bőrben természetesen is megtalálható tesóikat utánozzák, vagy az ő mintájuk szerint alkotják meg őket. A legtöbb peptid az anti-agingre fókuszál, de egyéb speciális feladatokat ellátó peptidek is vannak.

Peptide fajtái

Mi két fajta peptidet használtunk a Gyengéd Ölelés szérum megalkotásánál:

– Palmitoyl Tripeptide-5: Ráncellenes hatása bizonyított. Ez egy magas szintű kozmetikai hatóanyag, mely elősegíti a bőröregedés folyamatának a lassítását. Utánozva a szervezet saját mechanizmusát, párhuzamosan serkenti a kollagéntermelődést és védelmet nyújt a kollagén lebomlása ellen.

– Acetyl hexapeptide-8 vagyis Argireline: Az első forradalmi hexapeptidnek számít, mely ráncellenes, feltöltő hatással bír, arcbőrünknek megfiatalodott, ellazult kinézetet kölcsönöz.

Jótékony hatása

A mimikai ráncok ellen és az arcbőr általános kinézetének feljavítására alkalmazzák. Botox hatású peptidnek szokták nevezni, de ez némi túlzás, hiszen másképp hat mint a botox. Hatékonysága mindazonáltal bizonyított, ellazítja a ráncok megjelenéséért felelős arcizmokat.

Ezek mellet tartalmazza még az aminosavakat, amik szintén a bőr regenerációs folyamatait segítik valamint hidratáló hatóanyagokat is.

Koncentrált hatóanyag tartalma és könnyű állaga miatt képes a bőr mélyebb rétegeibe bejutva kifejteni hatását.

Készítményeink használata

Remekül működik együtt nappali vagy éjszakai arcápoló krémeiddel, megsokszorozva azok erejét, így bátran használd együtt bármelyik HERBAL+ arckrémeddel!

A kutatások szerint a helyileg felvitt Argeline hasznosulását segíti, ha vízbázisú formulában viszed a bőrödre. Éppen ezért ez a szérum víz alapú, és nem tartalmaz olajakat, észtereket vagy szilikont.

Minden bőrtípusra ajánlott, érzékeny bőrűek is használhatják!

Különböző korú és bőrtípusú tesztelőink egybehangzó véleménye, hogy a szérum használata feszesebbé, teltebbé tette az arcbőrüket, mimikai ráncaikat, szarkalábakat enyhítette.

Remélem, hogy ez a kis ismertető kedvet csinált neked ahhoz, hogy te is kipróbáld.

Zsófi – Sigfrid Essence Termékfejlesztő

Címkék:

Termékeink természetes összetevőket és aminosavakat is tartalmaznak. Hidratálják és táplálják a bőrt, erősítik a bőr természetes védőrétegét.
Minden termék raktáron Minden termékünk raktáron van
Pontos termékismeret Pontos termékismeretek
Ügyfélszolgálat Barátságos, megbízható ügyfélszolgálat
Pontos termékismeret Szakmai hitelesség a termékekről
Gyors kiszállítás Gyors kiszállítás
Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból
Miért válassz minket?