Szabó Sigfrid Géniusz és Príma díjas feltaláló 100 éves receptje alapján készült termékek 17 féle aminosavval

HERBAL+ GYENGÉD ÖLELÉS – az új, peptides szérumunk

Tartalomjegyzék

  Peptide tartalmú szérum

  Eljött az ideje, hogy bemutassam a Gyengéd Ölelés szérumot!

  De előbb egy kis biológia! 🙂

  A bőröd és egyébként az egész szervezeted fontos elemei a fehérjék, amik nagy molekulák, hosszú aminosav láncolatok. Ami a bőrt illeti, fehérje például a kollagén vagy az elasztin, amik a rugalmasságért és feszességért is felelnek.

  Tehát a fehérjék nagy, és változatos aminosav láncolatok, a kisebb fehérje darabkák pedig nem mások, mint a peptidek. Vagyis nézheted a peptideket úgy, mint fehérjedarabkák, vagy a más oldalról nézve úgy, mint rövid aminosav láncok.

  A szervezetben és a bőrben természetesen is sok peptid van, amik változatos sejtjelző funkciókat töltenek be.

  Ami a kozmetikai peptideket illeti, ezek a bőrben természetesen is megtalálható tesóikat utánozzák, vagy az ő mintájuk szerint alkotják meg őket. A legtöbb peptid az anti-agingre fókuszál, de egyéb speciális feladatokat ellátó peptidek is vannak.

  Peptide fajtái

  Mi két fajta peptidet használtunk a Gyengéd Ölelés szérum megalkotásánál:

  – Palmitoyl Tripeptide-5: Ráncellenes hatása bizonyított. Ez egy magas szintű kozmetikai hatóanyag, mely elősegíti a bőröregedés folyamatának a lassítását. Utánozva a szervezet saját mechanizmusát, párhuzamosan serkenti a kollagéntermelődést és védelmet nyújt a kollagén lebomlása ellen.

  – Acetyl hexapeptide-8 vagyis Argireline: Az első forradalmi hexapeptidnek számít, mely ráncellenes, feltöltő hatással bír, arcbőrünknek megfiatalodott, ellazult kinézetet kölcsönöz.

  Jótékony hatása

  A mimikai ráncok ellen és az arcbőr általános kinézetének feljavítására alkalmazzák. Botox hatású peptidnek szokták nevezni, de ez némi túlzás, hiszen másképp hat mint a botox. Hatékonysága mindazonáltal bizonyított, ellazítja a ráncok megjelenéséért felelős arcizmokat.

  Ezek mellet tartalmazza még az aminosavakat, amik szintén a bőr regenerációs folyamatait segítik valamint hidratáló hatóanyagokat is.

  Koncentrált hatóanyag tartalma és könnyű állaga miatt képes a bőr mélyebb rétegeibe bejutva kifejteni hatását.

  Készítményeink használata

  Remekül működik együtt nappali vagy éjszakai arcápoló krémeiddel, megsokszorozva azok erejét, így bátran használd együtt bármelyik HERBAL+ arckrémeddel!

  A kutatások szerint a helyileg felvitt Argeline hasznosulását segíti, ha vízbázisú formulában viszed a bőrödre. Éppen ezért ez a szérum víz alapú, és nem tartalmaz olajakat, észtereket vagy szilikont.

  Minden bőrtípusra ajánlott, érzékeny bőrűek is használhatják!

  Különböző korú és bőrtípusú tesztelőink egybehangzó véleménye, hogy a szérum használata feszesebbé, teltebbé tette az arcbőrüket, mimikai ráncaikat, szarkalábakat enyhítette.

  Remélem, hogy ez a kis ismertető kedvet csinált neked ahhoz, hogy te is kipróbáld.

  Zsófi – Sigfrid Essence Termékfejlesztő

  Címkék:

  Hírlevél
  10% kedvezmény a következő vásárlásból