Egy újabb siker a Sigfrid Essence For Champions életében!

Egy újabb siker a Sigfrid Essence For Champions életében!

Célkitűzésünk, hogy amino sportgélünket valódi sportolók teszteljék és minősítsék.
A For Champions termékcsaládot Szántó Nelli (Runelli) hosszabb és rövidebb futótávokon is tesztelte, mielőtt véleményt mondott.
Runelli gyerekkora óta mindig sportol. 12 évig versenyzett triatlon és országúti kerékpár sportágakban, bár az egyetemi évek alatt felhagyott az élsportokkal, de a mozgás szeretete megmaradt benne.
Jelenleg futó- és személyi edzőként tevékenykedik, illetve a Runner’s World magazin szakértői csapatát erősíti.
Igazán elhivatott embert ismerhettünk meg Runelli személyében, aki szinte végig futotta a várandósság időszakát is, valamint miután megszületett gyönyörű kislánya sem rakta félre a futócipőt, hanem vett mellé egy futó babakocsit is! Most kislányával együtt gyűjtik a kilométereket, ami szerintünk fantasztikus teljesítmény minden téren!
A mozgás iránti szenvedélye valamint a személyisége miatt gondoltuk úgy, hogy Runelli a tökéletes ember arra, hogy kipróbálja a termékeket és hiteles véleményt mondjon róla.
Elmondhatjuk hogy Nelli szereti a termékeket, nyugodt szívvel ajánlja tovább! Hátfájásra is alkalmazta a For Champions After gélt és bevált neki! Komolyabb edzésmunka mellett nagy segítséget jelenthet a szervezet számára. Edzőként mindenkinek elmondom a bemelegítés és a nyújtás jelentőségét, de tapasztalatom szerint egyiket- másikat felületesen veszik a hobbi sportolók. Ezek az amino sportgélek segíteni tudják az izmok munkáját.
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen hiteles ember mint Nelli vette górcső alá a termékeket, és elégedett velük!