Szabó Sigfrid Géniusz és Príma díjas feltaláló 100 éves receptje alapján készült termékek 17 féle aminosavval

Bőrápolás nyáron a Sigfrid Essence-el

Tartalomjegyzék

  Bőrápolás nyáron

  A bőrápolás nyáron igencsak oda kell figyelni, hiszen a medence vize, a tengervíz, a száraz, meleg levegő mind negatívan befolyásolják a bőrünk állapotát. Aztán még meg sem említettem a napsugárzás okozta károkat.

  Az első dolog amit mindenképp meg kell említenem az a bőrtisztítás fontossága nyáron is. Gondolj csak bele. Reggel felkelsz, elvégzed a reggeli rutinod és felkensz egy fényvédőt, bb/cc krémet, sminket stb. Az estig ott marad a bőrödön, akár fürdesz akár nem.

  A víz nem távolítja el maradéktalanul a sminket és a szennyeződéseket, ez pedig gyulladáshoz vezethet! Ezért nagyon fontos hogy este alaposan megtisztítsd a bőröd!

  Szuper választás a HERBAL+ Könnyed Érintés arclemosó tej vagy a HERBAL+ Kaland arclemosó hab.

  Ha pedig, sminkeltél, akkor használd mindkettőt, hogy maradéktalanul megtisztítsd a bőröd! A sikeres bőrápolás nyáron alapja a tiszta bőr.

  Ezek után alkalmazd a HERBAL+ Tiszta Harmat tonikot, ami nyugtatja, hidratálja a bőröd, valamint felkészíti azt a további bőrápolási lépésekre.

  Bőrápolás nyáron – nyári időszakban is nyugodtan használhatod a szérumainkat!

  bőrápolás nyáron

  Ha problémás bőrrel küzdesz, akkor remek választás neked a HERBAL+ Derű szérum, amely összetevőinek és aminosav tartalmának köszönhetően szabályozza a faggyútermelést, így hozzásegít téged az egészséges és egységes bőrképhez.

  C- vitamin tartalmának köszönhetően segít halványítani a napozás okozta pigmentfoltokat is.

  Ha a bőröregedés jeleivel küzdesz, akkor neked a HERBAL+ Gyengéd Ölelés szérumot ajánlom, hiszen ez a peptides szérum argilelint tartalmaz ami köztudottan egy botox utánzó peptid.

  Persze nem fog tőle úgy kifeszülni a bőröd mint egy botox injekciótól, de hosszú távon sokat segít, hiszen segít pihentetni az arc izmait, így csökkenti a mimikai ráncokat!

  Az utolsó dolog amiről ma írni fogok nektek az a hidratálás.

  Nagyon fontos, hiszen ahogy már írtam, a nyári klíma, víz, medence, száraz levegő, mind kiszáríthatja a bőröd, így hidratálni kötelező nyáron is!

  Bőrápolás nyáron – a hidratálás

  Az arc hidratálására bármelyik HERBAL+ arckrémet tudom javasolni. Ha a fiatalabb korosztályba tartozol akkor inkább a HERBAL+ Healthy and Bright face cream a neked való, azonban ha 30+-os korosztályba tartozol akkor inkább a HERBAL+ Young and Beautiful face cream te befutód.

  Ha a bőröd nagyon száraz, akkor próbáld ki a COMFORT+ Téli Bársony extra hidratálót!

  Rendkívüli módon hidratál, kifejezetten a téli hideg okozta kiszáradásra lett kifejlesztve, azonban nyáron is nagyon jó szolgálatot tesz! Könnyen beszívódik és mélyen táplálja, hidratálja a bőrt.

  Érdemes arra odafigyelni, hogy a citrom illóolaj növelheti a fényérzékenységet, közvetlenül napozás vagy szolárium előtt és után 6-8 óráig nem ajánlott használni amennyiben érzékeny a bőröd.

  Ez az olaj megtalálható a Basic és a Herbal+ arckrémekben és testápolókban.

  Persze tudom, hogy nyáron az ember lánya nem igazán szereti a testápolót, hiszen ragad, csúszik és olyan mintha egyből kiizzadnánk.

  Erre viszont azt javaslom, hogy próbáld ki a HERBAL+ Healthy and Bright body lotiont. Kiválóan hidratál, könnyed formulájának köszönhetően pedig hamar beszívódik, valamint nem fogod egyből kiizzadni! 🙂

  Zsófi- termékfejlesztő

   

  Kapcsolódó termékek

  Hírlevél
  10% kedvezmény a következő vásárlásból