Szabó Sigfrid Géniusz és Príma díjas feltaláló 100 éves receptje alapján készült termékek 17 féle aminosavval

Tonik – a régi ismerős amitől már nem kell félned

Tartalomjegyzék

  Arctonik

  Mi jut eszedbe, amikor a tonikra gondolsz? Az alkoholos folyadék, amiben tini korodban fürdetted az arcod, hogy a legkisebb pattanások is hamar elmúljanak, mert megint a lehető legrosszabbkor jött ki?

  Hát, ha ez így van, akkor jó esély van rá, hogy ha valaki azt mondja neked hogy a tonik egy igazi szuper plusz a napi bőrápolási rutinodban, kiráz a hideg és inkább hátat fordítasz. Pedig a tonik ma már egy sokkal összetettebb és hasznosabb tagja lehet a rutinodnak, mint anno, hiszen a mai tonikok – legalábbis a jó minőségűek mint amilyen a miénk is – egyáltalán nem tartalmaznak alkoholt, bővelkednek viszont pozitív tulajdonságokban, azaz jótékony hatóanyagokban, és nálunk egyedülálló módon, aminosavakban is!

  Van egy jó megoldásunk, ha újból belevetnéd magad a tonikok világába! A HERBAL+ TISZTA HARMAT tonik csökkenti a gyulladást, csillapítja a bőrirritációt és visszaállítja a bőr pH értékét. Különösen a száraz és normál, érzékeny arcbőrre alkalmas.Gondosan válogatott összetevőinek köszönhetően érvényesül benne az aloe vera és a B5 provitamin gyulladáscsökkentő, elismert nyugtató, hidratáló, szerkezet javító, feszesítő és tápláló hatása.

  Arctonik zsíros bőrre

  Az aloe vera egy igazi csúcs összetevő a kozmetikumokban:

  • bőrregeneráló hatású
  • hegesítő, szerkezetjavító hatású
  • hidratáló hatású
  • nyugtató hatású
  • gyulladásgátló hatású
  • feszesítő hatású
  • tápláló hatású
  • tisztító, enyhén baktériumölő és gombaölő  hatású
  • tompítja a barna foltokat
  • megelőzi a pigmentfoltok kialakulását
  • serkenti a kollagén- és a hialuronsav képződés a bőrben

  A panthenol vagy B5 provitamin egy elismert nyugtató, szerkezetjavító és hidratáló hatású, gyulladásgátló hatóanyag.

  Arctonik mire jó

  Az arctonik nem arclemosó, soha nem is volt az. Igaz, hogy sokféle feladata között a maradék  szennyeződések eltávolítása is szerepel, de legfontosabb funkciója az, hogy a bőr pH-értékét normalizálja, helyreállítsa, és felkészítse a bőrt a az arcápolás következő lépéseire.

  arctisztító arctonik

  Arctisztító tonik

  Az acrctisztító tonik a HERBAL+ Kaland szappanmentes arclemosó hab után (amit lemostunk már vízzel) és a HERBAL+  szérumok előtt kell felvinni. Ezt megtehetjük a régi vattakorongos módszerrel (Én ezt annyira nem kedvelem, hiszen pazarló és környezet szennyező), de úgy is felvihetjük, hogy a tenyerünkbe öntünk egy keveset, majd átpaskoljuk vele az arcbőrünket, vagy az arcunkra permetezzük. Nem kell megvárni, hogy teljesen megszáradjon, jöhet rá azonnal a szérum.

  Ha beépíted ezt a lépést a rutinodba, a bőröd meg fogja hálálni. Hidratáltabb, feszesebb, teltebb és ragyogóbb lesz, amit mások is észre fognak venni!

   

  Jó újraismerkedést!

  Zsófi – termékfejlesztő

   

  Kapcsolódó termékek

  Hírlevél
  10% kedvezmény a következő vásárlásból