Aminosavak a szépségért

Mi az aminosav

A lizin remekül erősíti az immunrendszert, hatékonyan fellép a vírusokkal szemben. Ez az aminosav hozzájárul a kollagén termelődéséhez, amely nem csupán a bőrünk, hanem ízületeink, izmaink, sőt még a csontozatunk megfelelő állapota szempontjából is fontos.

Nem csupán regenerál, hanem felveszi a harcot az öregedéssel szemben: lelassítja a ráncok kialakulását, és sokáig feszesen, egészségesen tartja a bőrt. Ráadásul a szakemberek szerint a herpesz megelőzésének egyik leghatásosabb módja, ha elegendő mennyiségű lizin van a szervezetünkben.

Mi az arginin

Az arginin nagyszerűen hat sejtjeink élettani folyamataira, rendkívüli szerepe van ereink egészségében. Ennek oka, hogy nem pusztán vérhígítóként van jelen, hanem aktív részese a nitrogén-oxid termelésének is. Mindezen jótékony tulajdonságai mellett úgy képes serkenteni az inzulintermelést, hogy mindeközben nem emeli meg a vércukorszintet, így kiegyensúlyozottan járul hozzá a szervezet felépítő folyamataihoz. Nem elhanyagolható az sem, hogy kedvező hatással van az immun- és az idegrendszerünkre is.

L-glutamin hatása

Az L-glutamin teszi ki a vázizomzatunkban szabadon áramló aminosavak hatvan százalékát, így erre rendkívüli szükségünk van. Gyakorlati jelentősége, hogy növeli a sejttérfogatot, ezt pedig úgy teszi, hogy a fenntartja a sejtmembránon belüli vízellátást. Ha pedig valamilyen oknál fogva csökken a szervezetünkben, ennek az aminosavnak a mennyisége, akkor a sejtek térfogata csökken (ez katabolikus folyamat), és így kétszeresen is hozzájárul az izomleépítéshez.

Egyes tanulmányokban hangsúlyozzák, hogy az izomkárosodás, azaz az izmok leépülése úgy kerülhető el, ha megfelelő mennyiségű glutamint juttatunk a szervezetünkbe.

Termékeink különlegességét az aminosav tartalmuk adja. Egyedülálló módon kombináltuk különböző olajokkal, valamint természetes hatóanyagokkal, amelyeknek köszönhetően nem csak a bőrápolásnál, hanem a sportolásnál is nagy segítséget nyújtanak!

Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból