25.000 Ft fölötti vásárlás felett ajándék arctörlőt rejtünk a csomagodba!

A hidratált bőr titkai

Hidratált bőr fenntartása

Hidratálni kétféleképpen lehet: kívülről, a környezetünkből valamint belülről, a szervezetünk segítségével.

A környezetünkből akkor tud a bőrünk elég vizet felvenni, ha az elég nedvességet tartalmaz. Tehát ha a sivatagban vagyunk, akkor ez sajnos nem segít a bőrünk hidratálásában.

Ha megfigyeljük, akkor a párásabb, nedvesebb helyeken élő nők bőre hidratáltabb mint a szárazabb helyeken élő társaiké. Ha mi alapvetően száraz környezetben élünk és elmegyünk nyaralni egy párás, nedvesebb helyre, akkor észre vehetjük hogy a bőrünk hidratáltabb lesz.

Ez is bizonyítja azt, hogy az egyik legjobb hidratáló szer a víz! Nem véletlen, hogy ennyire elterjedteka SPA kezelések. A SPA “sanitas per aquam” jelentése, a vízből nyert egészség.

Ahhoz hogy igazán jó hatást érjünk el, a külső hidratálással, az szükséges, hogy bőrünk alkalmas legyen a nedvesség felvételére, megtartására.

A belső hidratálás nem más mint a elegendő folyadék, optimális esetben víz fogyasztása. A napi minimum folyadék fogyasztás ne legyen kevesebb mint 2 l, de nyáron amikor fokozódik a folyadék vesztés az izzadással, ez lehet akár a duplája is!

Tippek a hidratált bőrért

A hidratált bőr titkai

Néhány könnyen betartható javaslat, ami minden bőrtipusnál alkalmazható:

Igyunk eleget!

Ha testünk vizet veszít, és ezt nem pótoljuk elegendő folyadékkal, az első hely ahonnan ezt a szervezetünk pótolni fogja az a bőrünk.

Ne tisztísd túl a bőrödet!

Ha túl sokszor mossuk meg az arcunkat, akkor az ott található természetes olajokat is eltávolítjuk, ami miatt nem csak száraz lesz a bőröd, hanem egy fontos védelmi vonalat is eltávolítasz, ami részben arra hivatott hogy meggátolja a böröd kiszáradását.

Csak semmi extém!

Kerüld az extrém környezetet: erős napsugárzás, extrém hideg, extrém meleg… Ezek mind ronthatják a bőr állapotát, ezért fontos, hogy védjük azt.

Egészségtelen szokások

Dohányzás, kávé, alkohol, drogok, mozgásszegény életvitel… Ezek mind negatívan befolyásolják a hidratált bőröd nedvességtartalmát.

Egészséges ételek

A megfelelő diéta is segít a bőrt karbantartani.

Ha odafigyelünk a belső hidratálásra, és nem tesszük ki a bőrünket extrém körülményeknek (túl gyakran) akkor az öregedés első jelei is később jelennek meg. Tápláljuk bőrünket a bőrtípusunknak megfelelő krémekkel.

A Sigfrid Wasser arctonik and Bright termékcsalád megoldást jelent úgy a test bőrének mint az arcbőrnek a mindennapi hidratálásban.

Természetes összetevőit úgy válogattuk ki, hogy hosszútávon használva, a megfelelő folyadékbevitellel együtt garantálja, hogy bőröd ragyogó, egészséges és táplált legyen.

 

Kapcsolódó termékek

Termékeink természetes összetevőket és aminosavakat is tartalmaznak. Hidratálják és táplálják a bőrt, erősítik a bőr természetes védőrétegét.
Minden termék raktáron Minden termékünk raktáron van
Pontos termékismeret Pontos termékismeretek
Ügyfélszolgálat Barátságos, megbízható ügyfélszolgálat
Pontos termékismeret Szakmai hitelesség a termékekről
Gyors kiszállítás Gyors kiszállítás
Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból
Miért válassz minket?