Szabó Sigfrid Géniusz és Príma díjas feltaláló 100 éves receptje alapján készült termékek 17 féle aminosavval

A hidratált bőr titkai

Tartalomjegyzék

  Hidratált bőr fenntartása

  Hidratálni kétféleképpen lehet: kívülről, a környezetünkből valamint belülről, a szervezetünk segítségével.

  A környezetünkből akkor tud a bőrünk elég vizet felvenni, ha az elég nedvességet tartalmaz. Tehát ha a sivatagban vagyunk, akkor ez sajnos nem segít a bőrünk hidratálásában.

  Ha megfigyeljük, akkor a párásabb, nedvesebb helyeken élő nők bőre hidratáltabb mint a szárazabb helyeken élő társaiké. Ha mi alapvetően száraz környezetben élünk és elmegyünk nyaralni egy párás, nedvesebb helyre, akkor észre vehetjük hogy a bőrünk hidratáltabb lesz.

  Ez is bizonyítja azt, hogy az egyik legjobb hidratáló szer a víz! Nem véletlen, hogy ennyire elterjedteka SPA kezelések. A SPA “sanitas per aquam” jelentése, a vízből nyert egészség.

  Ahhoz hogy igazán jó hatást érjünk el, a külső hidratálással, az szükséges, hogy bőrünk alkalmas legyen a nedvesség felvételére, megtartására.

  A belső hidratálás nem más mint a elegendő folyadék, optimális esetben víz fogyasztása. A napi minimum folyadék fogyasztás ne legyen kevesebb mint 2 l, de nyáron amikor fokozódik a folyadék vesztés az izzadással, ez lehet akár a duplája is!

  Tippek a hidratált bőrért

  A hidratált bőr titkai

  Néhány könnyen betartható javaslat, ami minden bőrtipusnál alkalmazható:

  Igyunk eleget!

  Ha testünk vizet veszít, és ezt nem pótoljuk elegendő folyadékkal, az első hely ahonnan ezt a szervezetünk pótolni fogja az a bőrünk.

  Ne tisztísd túl a bőrödet!

  Ha túl sokszor mossuk meg az arcunkat, akkor az ott található természetes olajokat is eltávolítjuk, ami miatt nem csak száraz lesz a bőröd, hanem egy fontos védelmi vonalat is eltávolítasz, ami részben arra hivatott hogy meggátolja a böröd kiszáradását.

  Csak semmi extém!

  Kerüld az extrém környezetet: erős napsugárzás, extrém hideg, extrém meleg… Ezek mind ronthatják a bőr állapotát, ezért fontos, hogy védjük azt.

  Egészségtelen szokások

  Dohányzás, kávé, alkohol, drogok, mozgásszegény életvitel… Ezek mind negatívan befolyásolják a hidratált bőröd nedvességtartalmát.

  Egészséges ételek

  A megfelelő diéta is segít a bőrt karbantartani.

  Ha odafigyelünk a belső hidratálásra, és nem tesszük ki a bőrünket extrém körülményeknek (túl gyakran) akkor az öregedés első jelei is később jelennek meg. Tápláljuk bőrünket a bőrtípusunknak megfelelő krémekkel.

  A Sigrid Essence Healthy and Bright termékcsalád megoldást jelent úgy a test bőrének mint az arcbőrnek a mindennapi hidratálásban.

  Természetes összetevőit úgy válogattuk ki, hogy hosszútávon használva, a megfelelő folyadékbevitellel együtt garantálja, hogy bőröd ragyogó, egészséges és táplált legyen.

   

  Kapcsolódó termékek

  Hírlevél
  10% kedvezmény a következő vásárlásból