25.000 Ft fölötti vásárlás felett ajándék arctörlőt rejtünk a csomagodba!

A gyors és hatékony bemelegítés titka

A bemelegítést sokan elhanyagolják, pedig kötelező! Hatására az edzés alatti terhelést jóval könnyebben viseljük el, hosszútávon pedig elkerülhetőek a sérülések is!

Mi az a bemelegítés

A bemelegítés egy átmozgató edzés, mely a nyugalmi állapotból FOKOZATOSAN átvezeti a szervezetet az intenzív edzésbe, aminek hatása van a keringési és légzési szervrendszerekre, az izomműködésre valamint az izületekre is.

Mire jó a bemelegítés

A bemelegítés során mentálisan is rá tudunk hangolódni az edzésre, melynek következtében jobban oda tudunk figyelni a helyes kivitelezésre és a kihívások leküzdésére.

Ha edzés elött használod a FOR CHAMPIONS BEFORE gélt, akkor sokkal hamarabb koncentrálttá és tónusossá teheted izmaidat és ízületeidet egy intezív edzés előtt.

A FOR CHAMPIONS BEFORE gél aminosav és chilipaprika kivonat tartalmának köszönhetően serkenti a vérkeringést, ezáltal segítve az izmok és izületek bemelegítését, feljavítva az izomzat teljesítő képességét valamint enyhítve a reumás-, izületi- és izom fájdalmakat.

Az aminosavak sejtjeink építőkövei, karbantartják az ínszalagok, az izmok és inak kondícióját, mindezeken felül energiaforrásként is szerepet játszanak.

 

Kapcsolódó termékek

Termékeink természetes összetevőket és aminosavakat is tartalmaznak. Hidratálják és táplálják a bőrt, erősítik a bőr természetes védőrétegét.
Minden termék raktáron Minden termékünk raktáron van
Pontos termékismeret Pontos termékismeretek
Ügyfélszolgálat Barátságos, megbízható ügyfélszolgálat
Pontos termékismeret Szakmai hitelesség a termékekről
Gyors kiszállítás Gyors kiszállítás
Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból
Miért válassz minket?