A gyors és hatékony bemelegítés titka

A bemelegítést sokan elhanyagolják, pedig kötelező! Hatására az edzés alatti terhelést jóval könnyebben viseljük el, hosszútávon pedig elkerülhetőek a sérülések is!

A bemelegítés egy átmozgató edzés, mely a nyugalmi állapotból FOKOZATOSAN átvezeti a szervezetet az intenzív edzésbe, aminek hatása van a keringési és légzési szervrendszerekre, az izomműködésre valamint az izületekre is.

A bemelegítés során mentálisan is rá tudunk hangolódni az edzésre, melynek következtében jobban oda tudunk figyelni a helyes kivitelezésre és a kihívások leküzdésére.

Ha edzés elött használod a FOR CHAMPIONS BEFORE gélt, akkor sokkal hamarabb koncentrálttá és tónusossá teheted izmaidat és ízületeidet egy intezív edzés előtt. A FOR CHAMPIONS BEFORE gél aminosav és chilipaprika kivonat tartalmának köszönhetően serkenti a vérkeringést, ezáltal segítve az izmok és izületek bemelegítését, feljavítva az izomzat teljesítő képességét valamint enyhítve a reumás-, izületi- és izom fájdalmakat.

Az aminosavak sejtjeink építőkövei, karbantartják az ínszalagok, az izmok és inak kondícióját, mindezeken felül energiaforrásként is szerepet játszanak.

Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból