A bőrápolás a tisztítással kezdődik! Van erre egy “KALAND”-os megoldásunk!

Bőrünk védi szervezetünket a körülöttünk lévő világtól, ezáltal elsődleges védelmi vonalnak tekinthető. Normál működése során a faggyúmirigyek váladéka egy vékony réteget képez a bőr felszínén, amelyre érkeznek a külső környezeti hatások következtében különböző szennyező anyagok: por, fémszemcsék, pollenek stb. Mindezek hatására a bőr szennyeződik, amely rontja a bőr komfortérzetét és szépségét és olykor egészségét is.

Az arctisztítás a bőrápolás első és nélkülözhetetlen lépése. Célja, hogy a bőr tiszta, szennyeződésektől, felesleges faggyútól és elhalt hámsejtektől mentes legyen, ugyanakkor a tisztítás ne borítsa fel a bőr természetes egyensúlyát.

A tisztítás megalapozza a bőrápolás következő lépéseinek biztos alapját, ezáltal a koncentrátum, szérum és krém felszívódása valamint hatékonysága nagymértékben javul, ami meglátszik a bőr vitalitásán.

Ezért fejlesztettük ki a HERBAL+ KALAND arclemosó habot!

A Kaland arclemosó hab egy szinte minden arcbőrre alkalmas gyümölcsillatú lemosó, finom hab formájában. A termék habzását a kiemelkedő tisztaságú kókusztenzid biztosítja! Ez egy főleg kókuszolajból származtatott, alacsony irritációs potenciált mutató kímélő tenzid, mely a betain-félék családjába tartozik. A betainok néha az irritációk forrásaként vannak emlegetve, de ezek általában az előállítási folyamat során visszamaradt szennyeződéseknek köszönhetőek. Kutatások azt mutatták ki, hogy ez kiküszöbölhető, ha a gyártó fokozottabb figyelmet fordít ezen másodlagos összetevők csökkentésre. Az általunk használt kókusztenzid maximális tisztaságú, a bio higiéniai és ápolási termékek készítéséhez jóváhagyott összetevő.

Bármely típusú bőr részesülhet az erdei mályva kivonat hatásaiból. Szelíd hatóanyag, amely hidratál, nyugtatja a bőrt és gyulladásgátló.

Kíméletesen tisztít, eltávolítja a szennyeződéseket, a sminket és a feleslegesen termelődött faggyút anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

Használd reggel és este, hogy bőröd kíméletesen szabaduljon meg a szennyeződésektől!

Hírlevél
10% kedvezmény a következő vásárlásból